Sedam tajni savršenog poljupca

Proverite svoj dah
Pre nego što krenete da se ljubite, proverite da li vam je dah svež i čist. Niko ne voli da se ljubi sa osobama sa lošim zadahom. Operite zube i jezik, a pred sam čin ljubljenja uzmite žvaku ili bombonu za osvežavanje daha.

Počnite polako
Svakako bi trebalo da počnete polako. Nema žurbe – počnite sa zatvorenim ustima. To je idealno ukoliko se prvi put ljubite sa nekim. Kada se budete osećali ugodno, počnite da koristite i jezik.

Nagnite se
Bilo da vas neko prvi ljubi ili ste vi pokrenuli inicijativu, nagnite se za poljubac i iskosite glavu. Time pokazujete da ste spremni za poljubac, ali i da želite da vam bude ugodno. Ukoliko zatvorite oči, užitak će biti još veći.

Uključite i telo
Ljubljenje možda deluje kao nešto što uključuje samo usta, ali ključ savršenog poljupca je i uključivanje ostatka tela. Naslonite se jedno na drugo kada se ljubite. Kako bi osetili veću povezanost, zagrlite partnera.

Trajanje
Ne postoji tačan odgovor koliko dugo treba da traje poljubac. Nekad su to kratki i nežni poljupci, a nekad su dugi i strastveni. Vi odlučujete šta vam prija, u momentu ćete znati šta vam odgovara.

Otvorite usta
Kada ste spremni, lagano otvorite usta kada se ljubite. Ne treba da otvarate usta mnogo, već dovoljno da možete da koristite jezik. Obratite pažnju na partnerove pokrete kako biste uskladili pokrete.

Dišite
Kada je ljubljenje u pitanju, kratki poljupci su sjajni, jer možete normalno da dišete. Ali kada se dugo ljubite, možete imati problema sa disanjem ukoliko ne prekinete na vreme. Kada osetite da ne možete više da dišete zbog ljubljenja lagano prekinite i uzmite vazduh, pa opet nastavite.

Izvor: 24sata

Pogledajte još