TESTIRAJTE VAŠE ZNANJE: Pogodite koji je pravi, a koji izmišljeni novinski naslov

Pred vama se nalazi 5 novinskih naslova uz kratke opise. Pravila su jednostavna, na vama je da pogodite koji su izmišljeni, a koji ne. Rezultate možete proveriti na kraju. Uživajte u igri.

1. Obezbeđenje spasilo Dačića od klovna

Nakon štu mu je naš premijer rekao da mu se ne dopada psić od balona koji je dobio, klovn je izgubio živce, natukao štule i krenuo pravac Ivice. Krvoproliće je sprečeno samo zahvaljujući pravovremenoj reakciji obezbeđenja.

2. Danijel gađao Jovanu vibratorom u čelo i naneo joj povrede, ugrozio joj dalju karijeru

Otimajući se sa suprugom oko najvrednijeg artikla u domaćinstvu, Danijel je u žaru borbe bacio mučeni vibrator u pravcu Jovane, pogodivši je pravo u čelo i razbivši goblen koji su dobili kao poklon od Ekrema.

3. Tomislav Nikolić odlikovao samog sebe kao čoveka koji je podelio najviše odlikovanja

Predsednik je, ispred kovačnice ordena „Bajčetina“ ponosno primio orden, i pritom je dodao i to da se nada da ovo nije kraj njegovim dostignućima, jer očekuje uskoro i lepe vesti sa pismenog zadatka iz engleskog jezika.

4. Pomahnitala Zorica Marković demolirala automobil i povredila snimatelja

Nakon što je ugledala paparaca kako je snima na Topčideru, Zorica se zatrčala niz ulicu, pritom uhvativši neverovatan moment i udarila pravo u automobil u kome je nesrećni snimatelj sedeo. Veću katastrofu sprečio je Topčiderski platan koji je zaustavio auto da se ne kotrlja dalje.

5. Posle rasprave o vanzemaljcima izvadila pištolj iz vagine i upucala supruga

Nakon naizgled sasvim bezazlene rasprave o tome da li smo sami u univerzumu ili ne, desilo se nešto sasvim neočekivano. Počiniteljki zločina je određen pritvor i prepisan ginekolog.

Rezultati - Ako imate pogođenih:

5 od 5 – vi niste iz Srbije
4 od 5 – blizak ste prijatelj ovog što nije iz Srbije
3 od 5 – čitate 24sata, ali uglavnom sport
2 od 5 - vozite se 50icom.
1 od 5 – čitate sve portale
0 od 5 – radite u Blicu.

Pogledajte još