Horor: Pijan vozio 8 kilometara sa mrtvim biciklistom na vetrobranu

0

Hose Adil Simioni, iz Brazila, pijan je vozio osam kilometara sa mrtvim biciklistom na razbijenom vetrobranu, kojeg je prethodno udario automobilom.

Vozači koji su vozili na putu pored Simionija su, kako piše “Dejli mejl”, mislili da je žrtva, u stvari, lutka, ali kad su ustanovili da je u pitanju čovek, pozvali su policiju.

Zapanjeni ljudi, koji su se zatekli na licu mesta, fotografisali su neverovatnu scenu dok su čekali da stigne hitna pomoć. Događaj je snimila i kamera na autoputu, a na njemu se vidi kako Simioni automobilom udara biciklistu tokom skretanja i vozi dalje.

Žrtva udesa, Marko Aurelijo Dlovski (31), vraćao se s posla kad je na njega u krivini naleteo automobil koji je vozio Simioni. Hitna pomoć je proglasila njegovu smrt na licu mesta, a Simioni (58) je uhapšen.

Virdžinija Kordeiro, koja je pomogla da se zaustavi Simionijev automobil, rekla je da su ljudi koji su se tu zatekli mislili od tela žrtve da je lutka.

“Kad sam shvatila da je to čovek, povikala sam drugim vozačima da mi pomognu da zaustavimo automobil”, rekla je ona.

Jedan od policajaca koji je bio na mestu zločina rekao je da je vozač bio vidno pijan i da nije mogao normalno ni da hoda.

“Morali smo brzo da ga uguramo u patrolno vozilo da ga okupljena gomila ne bi napala”, rekao je on.

Sestra žrtve Isa napisala je na Fejsbuku: “Nikada neću oprostiti njegovom ubici”.
Pijani vozač biće optužen za vožnju u pijanom stanju i ubistvo.

Izvor: Blic

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.