Glumac zaustavio predstavu : Dirljiva prosidba rasplakala svet!

Sandor Sturbl priuštio je nezaboravnu prosidbu svojoj devojci Džejn Meri Salivan kada je zaprosio pred hiljadama gledalaca koji su gledali predstavu "Petar Pan" . U jednom trenutku je prekinuo predstavu, održao kratak govor, kleknuo i zaprosio svoju izabranicu.

Srećna devojka je na romantičnu prosidbu odgovorila- da što je publika ispratila gromoglasnim aplauzom i navijanjem. Na ovako emotivnu prosidbu niko od glumaca u predstavi nije ostao ravnodušan i svi su zaplakali.

"Dame i gospodo, da je ovo obična predstava Petar Pan bi u jednom momentu prišao Vendi i poljubio bi je. Ali, ovo nije obična predstava. Večeras nećete videti samo Petra Pana kako prilazi Vendi i moli je za poljubac, večeras ćete videti i Sandora Sturbla kako gleda ljubav svog života, Džejn Meri Salivan i daje joj nešto posebnije",
započeo je Sturbl govor i nastavio.

"Ovde u Glazgovu, gradu u kome je ova lepa dama rođena pre 22 godine, ispred ove divne publike pune Škota, i ispred njene familije koja se nalazi u Areni, ovo je savršeni trenutak da upitam-Džejn Meri Salivan, ti si osoba sa kojom želim provesti ostatak života, hoćeš li biti moja supruga?", završio je glumac svoj emotivni govor.

Pogledajte snimak romantične prosidbe koji je mnoge koji su ga pogledali rasplakao:

Izvor: Blic

Pogledajte još