Otac prepustio korisnicima interneta da izaberu ime za njegovu ćerku

Stiven Mek Laflin pokrenuo je internet stranicu namemydaughter.com i putem profila na sajtu Redit pozvao sve ljude da ponude svoje predloge za ime njegove ćerke. Naime, on je odlučio da napravio sajt na kom svako ko koristi internet može da predloži ime za njegovu ćerku koja će se roditi u aprilu ove godine.

Ime koje dobije najviše glasova do 2. aprila, kada se očekuje dolazak devojčice na svet, biće upisano u matičnu knjigu rođenih. Već se sada izdvajaju favoriti među imenima, a prva četiri na listi su Ktulu, Amelia, Šarlot i Olivia.

Među ponuđenim imenima nalaze se i ona neobičnija kao što su Spajdermen, Tesla, Černobilj, Špageti, Gugl, Čak Noris, Betmen, Krompir, Metalika i druga koja sigurno ne bi bila prikladna za devojčicu. Da bi ubedio svoju ženu da tako važnu odluku prepusti potpunim neznancima, Mek Laflin je rekao da će ona, na kraju, imati mogućnost veta prilikom izbora.

- Zdravo, moje ime je Stiven i uprkos nepoverenju moje supruge, odlučio sam da dopustim internet korisnicima da daju ime mojoj ćerki – napisao je na sajtu.

Kraj reči internet nalazi se i zvezdica, a sledi i objašnjenje da se internetu, ipak, ne sme u potpunosti verovati.

- Moja ćerka ne sme da se zove VekiTako692 – upozorio je Stiven.

Izvor: Novosti
Foto: Printskin

Pogledajte još