Nije plaćao 5.000 alimentacije: Ivanu Marinkoviću plenili imovinu!

"Goca je podnela tužbu zato što Ivan godinama nije plaćao izdržavanje za dete. Ona je inače tražila minimalnu sumu, od 5.000 dinara mesečno, jer se sažalila zbog njegove loše finansijske situacije. Međutim, kada ni to nije ispoštovao, rešila je da pravdu potraži na sudu, koji je brzo presudio u njenu korist. Pošto je on bio u rijalitiju, nije bilo moguće naplatiti dug, pa je doneta odluka o plenidbi. Da bi zaštitila sina, Ivanova majka je isplatila deo iznosa duga, koji uključuje samo glavnicu bez kamata i sudskih troškova", rekao je dobro obavešteni izvor blizak Marinkoviću.

Goca Tržan je potvrdila priču o alimentaciji. "Istina je. Uostalom, to su podaci koji se mogu proveriti u zvaničnim dokumentima", rekla nam je pevačica.

Marinković je međutim ostao pri tvrdnji da su alimentacije isplaćene, ali nije želeo da komentariše navode o zapleni imovine.

"Što se tiče alimentacija, sve je to sređeno dok sam ja bio u „Farmi“, toliko mogu da kažem. Imamo sad samo jedan sastanak 16. januara u socijalnoj službi Lena, Goca i ja. Video sam Lenu, mislio sam da će biti napetije jer me ipak nije dugo videla, ali proveli smo odličan vikend i veoma sam zadovoljan s obzirom na to da joj Goca nije davala da me gleda u Farmi", rekao je Ivan Marinković.

Kurir

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.