NE ŽALE PARA: Staniji fanovi nude auto da se pomiri sa Filipom!

Obožavaoci starlete i manekena su toliko zaluđeni njihovim odnosom da predlažu i sulude ideje koje su iznenadile čak i Staniju.

"Vi ne možete da zamislite šta nam oni sve nude. Od najmanjih, do neverovatno velikih i skupih stvari. Od plišanih igračaka, parfema, cveća, pa do stanova, automobila sve kako bi smo se Filip i ja pomirili. Stoje ispred moje zgrade. Čekaju hoće li Filip doći. Fotografišu kola, ostavljaju poruke. Potpuno luda situacija", rekla je za Stanija.

Starleta priznaje da uprkos primamljivim ponudama o pomirenju sa svojim bivšim dečkom i ne razmišlja, a na njegovu izjavu da bi pristala na brak sa njim kada bi je zaprosio, starleta se slatko nasmejala.

"Nijednog muškarca koji me je prosio nisam odbila, a bilo ih je dosta. Međutim, ni za jednog se nisam ni udala, kao što vidite", našalila se Dobrojevićeva.

"Vraćam se u Ameriku. Definitivno sam prelomila. Tamo ću živeti. Neke stvari se u Srbiji nikada neće promeniti i to mi smeta. Mentalitet naroda, pre svega. Mada, moram priznati da pomaka ima, ali sve je to veoma sporo u odnosu na ono kako bih ja želela. Takođe, ozbiljno razmišljam o pisanju autobiografije, pre svega zato što bih imala šta da kažem, a i zato što volim da pišem. Tome ću moći da se ozbiljnije posvetim kada budem daleko odavde", zaključuje Stanija.

Kurir

Pogledajte još
Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.