PARANOJA MAJE NIKOLIĆ: Proganja me bivša devojka mog verenika!

Žali se da proživljava pakao poslednjih dana!

Maja Nikolić tvrdi da njoj i njenom vereniku Alenu Saviću u poslednje vreme život zagorčava njegova bivša devojka, s kojom je on bio četiri godine i koja sad hoće da im uništi vezu.

- Proganja me bivša devojka mog verenika. Katarina Kaja Ješić došla je iz Kalgarija kad je čula da se ja udajem za njenog nekadašnjeg momka. Htela je da proveri da li još ima šanse kod njega. Alenu sam dala vremena da reši svoj problem s njom, a ja sam posvećena svojim sinovima i nastupu u Holandiji koji mi je on sredio. Prolazim kroz vrlo težak period jer sam saznala da je Katarina četiri godine proganjala Alenovu bivšu ženu Sandru ne bi li se on razveo od nje i ostavio svog sina od šest godina. Ponavlja mi se sudbina moje Hurem iz rijalitija „Veliki brat“, a slučajnosti ne postoje - kazala je Maja.

Ona naglašava da niko nije dovoljno jak da rasturi njenu vezu sa Alenom jer se oni iskreno vole i imaju velike planove za budućnost.

- Ne plašim se za svoju vezu, već sam u šoku što postoje takve devojke. Alen i ja se svaki dan viđamo i zaista je iskren prema meni, ali ja sam se povukla dok on i ona ne raščiste neke stvari. Oni su raskinuli još u junu i tek kad je saznala da je Alen srećan sa mnom, doletela je u Beograd da napravi problem. Oni su četiri godine bili u vezi, a od toga su dve godine živeli zajedno u Holandiji i on se nije ženio njom - naglašava pevačica.

Izvor: M.D. Kurir

Pogledajte još