Otkrivena mračna tajna porodice Đogani!

Nakon što je objavljeno da je Branislav Marinović (25), zet densera Đoleta Đoganija i pevačice Slađe Delibašić, 2009. godine uhapšen zbog proizvodnje, držanja i prodaje droge, Kurir saznaje da se suprug Silvije Đogani već mesec dana nalazi u zatvoru u Valjevu!

Branislav, njegov brat blizanac Vladimir i još dvoje ljudi uhapšeni su nakon što je u njihovom iznajmljenom stanu u beogradskom naselju Braće Jerković pronađeno četiri kilograma kokaina, heroina i skanka. Silvijin suprug osuđen je na dve godine zatvora, a na slobodu bi trebalo da izađe tek za godinu dana.

Iako je na svadbi u maju prošle godine sve delovalo bajkovito, porodica Đogani je od medija krila da će im zet uskoro morati na robiju.

"Branislav je u decembru prošle godine otišao na izdržavanje kazne zatvora od dve godine zbog proizvodnje, držanja i prodaje droge, a na slobodu bi trebalo da izađe u februaru 2015. godine", kaže izvor iz beogradske Palate pravde, gde je Đoganijev zet osuđen 18. jula 2011, a kazna je postala pravosnažna 18. marta naredne godine.

"Njegov brat blizanac Vladimir (25) takođe se nalazi u zavoru u Valjevu, ali od juna prošle godine, a zidine tog kazamata bi trebalo da napusti u novembru", navodi naš sagovornik.

U ovu kaznu biće im uračunata i četiri meseca koliko su proveli u pritvoru 2009. godine, od kraja jula do 26. novembra iste godine.

Slađa je kratko poručila: "Zašto ste se okomili na nas? Pišite šta god hoćete", rekla nam je pevačica, dok komentar od Đoleta i Silvije nismo uspeli da dobijemo.

Kurir

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.