Pet jasnih znakova koji otkrivaju da vam sledi “šut karta”

Bez planova za budućnost

Planiranje unapred je ključna stvar koja razlikuje svaku ozbiljnu vezu od neobavezne. Zaljubljene žene su nestrpljive i planiraju sve do najsitnijih detalja kako bi bile sigurne da ćete biti slobodni i pojaviti se na događajima koje ona smatra bitnim.

Ako primetite da je vaša draga prestala da deli planove sa vama, postoji dobra šansa da nije sigurna hoćete li uopšte biti tu i praviti joj društvo u budućnosti.

Izbegava vašu porodicu i prijatelje

Devojka koja želi da osigura mesto u vašem životu će sigurno biti u dobrim odnosima sa vašom porodicom prijateljima, ali ukoliko misli da vaša veza nema budućnost neće gubiti vreme družeći se sa njima.

Postoje dva razloga zbog kojih ih izbegava: ili joj se uopšte ne sviđaju ili ne želi previše da se uključuje u vaš društveni krug kako bi sebi olakšala odlazak nakon prekida.

Nikada ne ostavlja svoje stvari kod vas

Kao slučajno, a u stvari namerno ostavljanje nekih sitnica u vašem stanu predstavlja uvek dobar znak da će se vratiti ponovno. Devojke u stabilnim vezama uvek žele da naprave ugodnu atmosferu u stanovima svojih partnera, tako što ostavljaju svoje stvari.

To mogu biti četkica za zube, četka za kosu, pidžama, knjiga... U oba slučaja, na ovakav način, devojka vam daje znak da ima nameru da dođe ponovo.

Ako vaša partnerka nakon noći provedene u vašem stanu, ujutu pažljivo pakuje svoje stvari pazeći da nešto slučajno ne zaboravi to može da znači samo jedno - nije sigurna koliko će vaša veza da traje i hoće li opet da dođe kod vas pa ne želi da se oprosti od njoj bitnih sitnica.

Ne poverava vam se

Kada im se nešto ružno dogodi na poslu ili kada se posvađaju s prijateljicom, žene imaju više različitih ljudi kojima se poveravaju. Neke imaju najbolju prijateljicu, druge nekog od članova porodice, ali partner je uvek tu da i njemu ispričaju svoju najnoviju krizu.

Na koji način će vas obavestiti o svemu, takođe mnogo govori: ako dobijete samo kratku verziju događaja i opis njenih osećanja ona verovatno misli da niste vredni objašnjavanja. Ako do detalja opiše događaj i zatraži vaše mišljenje onda imate devojku koja pokušava da vas pozove u svoj svet. Ovo je jedan od signala koliko ste bitni u njenom životu.

Ne svađa se sa vama

Ako se nađete u savršenoj vezi u kojoj nema apsolutno nikakvog konflikta, a znate i sami da mora da ga bude - uvek postoje pitanja koja moraju da se razjasne, izvinjavanja koja moraju da se izgovore i svađe koje moraju da se preguraju, budite sigurni da ste u vezi sa osobom koja ne ulaže svoje emocije jer joj nije stalo i da takva veze neće dugo trajati.

Svađe i neslaganja sa puno emocija su sastavni deo svake strastvene veze
Ako vam ona ukazuje na greške koje pravite i ako žučno brani svoje stavove znajte da joj je dovoljno stalo da se svi nesporazumi razjasne pre nego što postanu problemi koji mogu dovesti do prekida.

Izvor: 24sata

Pogledajte još