Sve veze, prevare i ljubomora vas vode ka pravoj ljubavi

Dok ne stigne do srodne duše, prosečna žena ima sedam veza, četiri katastrofalna sastanka, sedam seksualnih partnera, četiri veze za jednu noć, poljubi 15 muškaraca, uživa u dve duge veze, dva puta joj bude slomljeno srce, zaljubi se dva puta, sa jednim partnerom isproba zajednički život...

To je izračunao Grejem Simsion, autor knjige "Projekat Rouzi", a na osnovu prethodno obavljenog istraživanja.

- Ovo je podsetnik koliko put do životnog partnera može da bude dugačak i poprilično strm. Svi katastrofalni sastanci, loše veze i čudne zabave za jednu noć mogu u nama da probude osećaj da nikada nećemo upoznati svoju srodnu dušu - rekao je Simsion.

Muška potraga za ženom iz snova nešto je drugačija. Dok ne upoznaju Pravu, iskuse šest veza (jednu dužu od godinu dana), deset seksualnih partnerki, jednom prevare i jednom budu prevareni, imaju jednu vezu na daljinu... Većina je čak priznala da su došli do tačke kada su pomislili da nikada neće uspeti da pronađu onu pravu, kao i to da je njihov put do "živeli su srećno do kraja života" bio trnovit. Gotovo svi su naglasili da su ženu svog života upoznali kada su se najmanje nadali, a interesantno je to da je četvrtina ispitanika rekla da nisu mogli ni da naslute da će se smiriti sa takvim tipom osobe.

Isto istraživanje je pokazalo da čak 94 odsto žena i 88 odsto muškaraca veruje u pravu ljubav.

Izvor: Večernje Novosti

Pogledajte još