PONOSNA KRISTINA: Naše društvo treba da izgleda kao moji takmičari

Članica žirija "Iks faktora" je ponosna na to kako takmičari ovog šou programa pokazuju toleranciju i razumevanje koje bi trebalo da bude primer svima nama

Pesmu spasa su ovog utorka pored Maje Novaković, koja je napustila takmičenje, pevale i devojke iz grupe “4U“. Posle nastupa i prolaska u dalje takmičenje bile su van sebe od sreće, u bekstejdžu su im prvi čestitali „Doktori“, a na fejsbuk profilu jedna od članica napisala je:
- Iskusile smo najgori osećaj na svetu, ali idemo dalje! Hvala vam!” Njihova mentorka Kristina Kovač je bila ponosna na devojke iz grupe “4U”, a sudeći po statusima na društvenim mrežama ponosna je i na sve ostale kandidate:

- Ovi naši kandidati su upravo ono kako bi bilo najbolje da naše društvo izgleda! Ima ih različitih nacija i veroispovesti, tu je Fifi koja je transdžender, i... Svi se međusobno vole, podržavaju i slažu, prihvataju različitosti skoro bez da ih konstatuju... i to je predivno, tako treba da bude! Bravo deco!!! Ponosna sam na vas, bolji ste od svojih roditelja, a tome se i stremi u tom procesu večite evolucije – napisala je Kovač na svom fejsbuk profilu.

LJUBAV CVETA

Katarina Manojlović iz grupe “4U” imala je i podršku svog momka Mladena Lukića, bivšeg takmičara ovog popularnog šoua, koji je došao u Šimanovce u pratnji njene mame i sestre. Lukić je imao ogromnu tremu dok je slušao svoju dragu u “pesmi spasa”, a kako saznajemo, bio je najglasniji u navijanju.

- Uh, nije lako biti u publici, imao sam veću tremu nego kad sam ja nastupao! Navijam iz sveg srca za 4U ! - rekao je Mladen.
Da podsetimo, mediji su nedavno objavili i slatku romansu između lepe crvenokose Vanje Mišić i momka iz grupe "Doktori" Armina Malikića. Šuška se da su u povoju i nove simpatije između ženskog i muškog benda.

Izvor: Alo

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.