Uhapšen glavni diler Valjeva

Saša Ž. je ranije pravosnažno osuđen zbog trgovine heroinom, a nakon povratka u “posao” sa drogom, važio je za glavnog dilera marihuanom u Valjevu,pošto ga polciija sumnjiči da je preko svoje mreže prodavaca tu drogu nabavljenu iz Novog Pazara rasturao do krajnjih korisnika.

U prethodnom periodu valjevska policija je uhapsila nekoliko sitnijih dilera koji su radili za njega i kod kojih je pronalaženo od 20 do 50 grama “trave”, a sada su lisice stavljene, u akciji na ulici u blizini njegove kuće, njemu i njegovim snabdevačima iz Novog Pazara koji su drogu u Valjevo dovozili svojim automobilom “BMV 530”.

Policijaci su kod Ermina pronašli i oduzeli 1.230 evra kojima je Saša platio dostavljenih 1,2 kilograma marihuane, a prilikom pretresanja njegove kuće pronađeno je još 90 grama marihuane i jedna vagica za precizno merenje.

Svoj trojici uhapšenih, po ovlašćenju Višeg javnog tužilaštva, određena je mera zadržavanja do 48 časova nakon koje će biti saslušani i predati sudiji za prethodni postupak Višeg suda u Valjevu na dalju nadležnost.

Izvor: Blic

Pogledajte još