Odeća koja mora da "leti"!

Bapske gaćice
Znamo da su prevelike pamučne gaćice preudobne, no apsolutno su najneprivlačniji komad odeće ikad napravljen. Čisto sumnjamo da se u njima iko može osećati udobno...čak ni Miranda Ker... Rešite se ovih gaćica i nabavite seksi bokserice ili hipsterice i verujte nam da ćete se osećati puno seksipilnije, čak i kada niko ne gleda!

Iznošene cipelice
Sve cipele kojima je boja izbledela, kojima su kaišići popucali ili im đon izgleda kao da će otpasti svake sekunde, bez razmišljanja bacite u smeće. Verujemo da ih obožavate i da su savršene...bile...nekada davno...

Mrežaste čarape i topići
Volimo grunge, zaista! Ali ovo dvoje su veliko NE kada je moda u pitanju. A to što se neko razdoblje vratilo u modu, ne znači da oberučke moramo prigrliti svaki komad koji je bio popularan u tom razdoblju. Mrežaste čarape i topići nikada neće naići na naše odobravanje.

Odeća koja vam ne odgovara
Bilo da ste smršali, udebljali se ili se jednostavno razvili, rešite se odeće u koju ne stanete i koja ne laska vašoj figuri. Ne morate je nužno baciti, možete je dati nekom kome je potrebna, ali zaista nema opravdanja da je zadržite u svom ormaru.

Nešto što niste nosili godinama

Svatko od nas ponekad napravi modnu grešku i brzopleto kupi nešto što nam samo zauzima mesto. Rešite se svega za šta se uopšte ne sećate kada ste zadnji put nosili i što nemate u planu nositi. Ako vam neka stvar apsolutno nikada nije na pameti kao potencijalan izbor za obući, rešite je se!

Neudobne cipele
Ok, njih ne morate baciti, ali barem ih prodajte. I za novac koji dobijete, kupite neke poštene, lepe i udobne. Jer zaista nema smisla da imate cipele koje su toliko neudobne da u njima ne možete izdržati ni sat vremena. Koliko god lepe bile...

Izvor: Index.hr

Pogledajte još