Rešite se "šlaufa" uz pomoć tri lake vežbe

0

S obzirom na to da je predeo struka najteže dovesti u red donosimo vam tri lagane vežbe za koje ćete morati da izdvojite samo 15 minuta, a koje možete raditi kod kuće…

Takozvani “šlauf” oko struka, odnosno masne naslage koje najviše primećujemo kada zakopčamo pantalone jedan su od najvećih estetskih neprijatelja svake haljine.

Vežba 1.
Stanite uspravno u raskorak u širini ramena i raširite ruke. Sagnite se u pretklon, jednom rukom dotaknite vrh prstiju suprotne noge, a drugu naslonite na struk te isto ponovite naizmenićno s drugom rukom.

Vežbu ponovite 50 puta, odnosno svaku stranu 25 puta.

Vežba 2.
Stanite uspravno u raskorak u širini ramena, s lagano savijenim kolenima. Ruke stavite iza glave i raširite laktove kao kada radite sklekove. Okrećite gornji deo tela u levu te naizmenično u desnu stranu koliko god možete, a da pritom ne pomičete kukove.

Vežbu ponovite 50 puta, odnosno svaku stranu 25 puta.

Vežba 3.
Lezite na pod ispruženih nogu i zategnite stopala prema gore, a ruke podignite iznad glave. Noge podignite od poda pa krenite sa spuštanjem ruku prema nogama tako da s poda podignete ramena kao da radite kratke trbušnjake te se polako vratite u početni položaj.

Vežbu ponovite 20 do 40 puta. Svakih nekoliko dana povećavajte broj za barem 5 ponavljanja.

Izvor: B92

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.