Osobine koje NJEGOVA izabranica mora da ima

Svaki muškarac je zasebna jedinka pa je zato teško govoriti šta oni vole kod žena jer svakome se sviđa nešto različito. Međutim, postoji nekoliko karakteristika kod žena koje su muškarcima jednostavno neodoljive.

Prijateljstvo
Muškarci obožavaju kad osete da su im žene prijatelji kojima mogu da se povere i koji će ih podržati kada to bude potrebno. Važno je imati takvu osobu u životu.

Nezavisnost

Muškarci obožavaju žene koje su samostalne i kojima nije potrebna muška potvrda za svaku sitnicu. To su one žene koje znaju da su snažne, znaju da žive svoj život i ne treba im muškarac koji će svet prilagođavati njima.

Brižnost
Svi volimo da se neko brine o nama pa tako i muškarci. Njima je posebno drago kada žena koja im se sviđa pokazuje interes i brigu oko njih i stvari koje su im važne. Brižnost je uvek na ceni.

Neopterećenost
Žena koja živi svoj život i neopterećena je time da muškarca brzo veže uz sebe, jako je privlačna. Za nju smisao života nije udaja i muškarac, ona zna da uživa u odnosu neopterećeno i opušteno. Upravo zbog toga baš takva žena najbrže i dobije muškarca.

Pristojnost
Iako se pristojnost danas negde izgubila, muškarci još uvek cene pristojne žene. One koje znaju da se ponašaju kao dame i one koje uvažavaju i poštuju druge ljude, čak i kad drugi to ne zaslužuju.

Seksepil
Naravno da muškarci vole seksepilne žene. Međutim, to ne znači da vole žene s dubokim dekolteima i kratkim haljinama. Oni zapravo vole žene koje zrače seksepilom, a to je senzualnost koja izvire iznutra.

Autentičnost
Kada je žena svoja, ne glumi, ne pretvara se da je nešto što nije i kada je svesna i svojih vrlina i svojih mana i kada sve to prihvata, tada je autentična. A to je kvalitet kom, apsolutno niko ne može da odoli.

Izvor: B92