Ljubavni horoskop za 20. januar

OVAN
Strepite da bi neko mogao da vam nešto prigovara, naročito stalni partner ako niste ispunili obećanje. Ako ste u vezi sa drugim Ovnom, Škorpijom ili Jarcem, pokušavate da budete tolerantni ali ste u stvari nakraj srca. Trudite se da ostavite dobar utisak na jednog Bika, Ribe ili Raka.Možete očekivati da će vam se javiti osoba na koju se nekada intenzivno mislili a sada vam je manje više svejedno da k+li ćete se sresti ili ne. Nekome je stalo do utiska koji će ostaviti na vas ali vas je teško fascinirati.

BIK

Želite da rasteretite mnogih problema koji se reflektuju na vaš ljubavni život i na koje ste svesni da ne možete da utičete. Ako vam se dopadaju Strelac, Blizanci ili Ovan, budite aktivniji u organizaciji vašeg života, naročito ako vam partner u tompogledu stavlja neke primedbe.Očekujete da vas neko primeti.Mesec Devici deluje na vas prilično razdražujuže ali vam istovremeno donosi neke nove želje u vezi sa jednim Rakom koji je prilično tajanstven. Nestrpljivi ste u ljubavi.

BLIZANCI
Ne bi trebalo da olako dajete obećanja koja nećete moći da ispunite i svesni ste toga. Dobro se slažete sa jednim Rakom ili Škorpijom sa kojima ćete moći da planirate zajednički život, naročito ako ste već to želeli.Slobodni Blizanci mogu očekivati da će ih pozvati jedan Jarac, Bik ili Vaga.Sprema se pun Mesec u vašem znaku i vi to na najbolji način osećate. Trudite se da budete u punoj formi i dajete partneru na znanje koliko vam znači na način koji možda njega pomalo zbunjuje. Nemojte biti previše direktni.

RAK

Nemojte poklanjati mnogo pažnje na ono što neko priča o vama, naročito ako se radi o osobi koja nije spremna da vam učini po volji nešto što je vama veoma bitno. Dobićete priliku da razgovarate sa osobom koja vam je veoma draga, moguće da se radi o Ribama, Škorpiji ili Jarcu.Spremni ste da u okviru porodice u nečemu popustite ili ćete želeti da se sa partnerom dogovorite o drugačijem stilu života. Nešto u svakodnevnoj komunikaciji vam ne odgovara.

LAV
Brzi hod Merkura preko astrološkog polja partnerskih odnosa doprinosi boljoj komunikaciji sa nekim ko vam je veoma drag, moguće da se radi o osobi koju ste upoznali na kraćem putu. Dobićete priliku da joj kažete ono što dugo već želite na izuzetno romantičan način. Neko intenzivno misli na vas.Ako vam se dopadaju Blizanci ili jedna Vodolija, pazite da ih nečim ne uvredite, čak možda i vašim smislom za humor. Ukazaće vam se prilika da se sretnete sa nekim ko vam je posebno veoma drag iako se možda radi o osobi koja je zauzeta.

DEVICA
Merkur, vladalac vašeg znaka u Vodoliji donosi mogućnost pomirenja sa nekim koga od skora poznajete ili se radi o osobi sa kojom niste imali često priliku da se srećete a dopada vam se. Ako ste slobodni, imate mogućnost da se organizujete tako da vam ostane dovoljno vremena da se vidite u većem društvu sa jednim Lavom.Svojim šarmom plenite gde god se pojavite. Bićete spremni da odete negde gde se okupljam mnogo sveta i gde vas željno očekuju, čak i ako vam se ne ide. Dobro se osećate u društvu drugog Blizanca.

VAGA
Trudite se da ostavite dobar utisak na Vodoliju ili Blizance i verovatno ćete se potruditi da je osvojite na originalan način. Neki drugi Lav bi mogao da pokaže veliko interesovanje za vas. Niste načisto da li bi trebalo da se sretnete sa nekim ko insistira da se sa vama viđa i van radnog mesta. Asteroid Karma svojim položajem čini vas sklonim da sve što se tiče bračnog života ili vaše porodice doživljavate kao obavezu ili teret. Moguća je rasprava sa Škorpijom ili Bikom.

ŠKORPIJA

Tranzit Meseca, preko astrološkog polja javnosti može doneti susret sa nekim ko vam je veoma simpatičan a viđate ga ne poslu. Jarac bi mogao biti veoma zainteresovan za vas a vi toga kao da niste u potpunosti svesni. Ne poklanjajte pažnju na ono što vam priča jedna Devica.Ne bi trebalo da se previše opterećujete pričama koje bi o vama mogao da ispriča neko do čijeg mišljenja mnogo ne držite. Trudite da nađete najbolji način kako da se pomirite sa osobom sa kojom ste nekada bili veoma bliski a vi ste pokvarili odnos.

STRELAC
Želite se da se dogovorite sa Rakom, Bikom ili Vagom oko nečega što je vama bitno. Ako se radi o dugogodišnjim partnerima, verovatno ćete pokazati želju za zajedničkim putovanjem ili ćete pokušati da uverite partnera u svoja osećnja i daćete mu na znanje da može da ima poverenja u vas.Danas biste mogli sresti neke osobe koje su vam veoma drage a koje dugo niste imali prilike da sretnete. Moguć je susret sa jednim Jarcem ili Škorpijom u čijem društvu vam je uvek izuzetno prijatno. Nemojte ni sa kim flertovati ako niste slobodni.

JARAC

Vladalac vašeg znaka u Škorpiji i obrnuto, Pluton, vladalac Škorpije u vašem znaku čini vas spremnim da uđete u vezu sa osobom koja vam je izuzetno draga.. Nekome je veoma stalo da sa vama ostvari bliži kontakt, moguće Ribama.Ne ulazite u besmislene rasprave oko nečega što nije toliko bitno iako se tiče i vas i partnera. Neko sa strane pokušava da potkopa vaš autoritet i to čini na prilično perfidan način. Uzdržite se od komentara bilo koje vrste u partnerovom društvu.

VODOLIJA
Neko će vam izaći u susret kada je u pitanju zajednički posao koji bi vam omogućio da budete zajedno sa osobom koja vam se dopada. To će vas obradovati, naročito ako se radi o jednom Blizancu ili Devici.Nemojte se previše opterećivati događajima iz prošlosti,naročito ako vam je stalo da ih što pre zaboravite.Verujete da možete da učinite mnogo za vašu vezu ali na delu to ne činite. Ponašate se prilično komotno i ne dozvoljavate nikome da vas kritikuje. Trudite se da ostavite sjajan utisak u nekom većem društvu na jednog Bika.

RIBE
Ovo bi mogao biti naporan dan naročito ako ne spadate u one čiji prag tolerancije nije naročito visok. Nemojte se previše okupirati problemima koje bi partner mogao da reši i bez vaše pomoći. Dobićete poziv da se sretnete sa nekim koga površno poznajete. Moguć je susret sa Lavom koji vam je posebno veoma drag.Moguće da vam nedostaje pažnja osobe koja vam je draga i verovatno ćete biti u prilici da razgovarate o mogućnostima u vezi sa češćim susretima. Partner ne pokazuje mnogo razumevanja ili bar ne koliko je vama potrebno.

izvor: astrozenit

Pogledajte još