Kako do većeg penisa i vatrenijeg seksa

Zagrejte se
Jedna od stvari koja doprinosi veličini penisa svakako je količina krvi koja otiče u penis i stanje ukrućenosti penisa. U prevodu, što je muškarac uzbuđeniji, to će partnerka jače osećati penis za vreme penetracije. Stoga se svakako pozabavite vrućom predigrom, a ni oralni seks pre prave akcije nije na odmet.

Vežbe 'tamo dole'
Ako partnerka tokom seksa izvodi Kegelove vežbe, stvoriće više trenja što znači da će jače osećati penis za vreme penetracije.

Odgovorite ga od masturbacije
Kada muškarac ne masturbira nekoliko dana, prilikom stimulacije dolazi do većeg protoka krvi u penisu koji će onda da izgleda veći nego ikad. Naravno, ovaj trik može da bude pomalo nezgodan jer ako zamolite partnera da ne masturbira nekoliko dana, zasigurno će tražiti objašnjenje. Ako još niste dovoljno otvoreni jedno prema drugom, uvek možete da ga izazovete na takmičenje 'ko će duže da izdrži bez masturbacije'.

Donesite igračku u spavaću sobu
Nemojte da budete sramežljivi po pitanju seks-igračaka, one mogu samo dodatno da zagreju atmosferu u spavaćoj sobi. Preko dilda pa do vibratora, izbor je zaista veliki, a ako je penis nešto manje veličine, to se sigurno može nadoknaditi seks-igračkom.

Izvor: Haber.ba

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.