SIGURAN ZNAK: Kladionice otkrivaju ko će biti na tronu Engleske!

Promene su blizu! Britanska kraljica Elizabeta Druga (87) uskoro će prepustiti tron svom najstarijem sinu, princu Čarlsu (65)!

Siguran znak za skoru promenu na čelu britanske monarhije mediji na Ostrvu vide u odluci nekoliko poznatih kladionica da prestanu da primaju opklade na to da će se kraljica Elizabeta Druga ove godine povući u korist princa od Velsa.
Kladionice su prestale da primaju uplate na ovu opkladu nakon što je jedan neimenovani radnik u Vindzoru izvršio uplatu od 200 funti na to da će kraljica Elizabeta Druga uskoro napustiti tron. Kladionice su prvo smanjile kvote na ovu opkladu, a potom je ona povučena sa listi za klađenje.

“Značajan rizik daje sugestiju da će kraljica napustiti tron vrlo brzo. Ona će uskoro napuniti 88 godina, a već je počela da princu Čarlsu prepušta neke značajne obaveze. To je dovoljan razlog za spekulacije o budućnosti monarhije, to jest o tome ko će biti na njenom čelu”, rekao je jedan od bukmejkera.

Kvote na to da je princ Čarls sledeći monarh su 1:20. Kod kladionica se najbolje kotira njegov stariji sin princ Vilijam (1:8), koji je drugi u redu za nasleđe trona. Treći u redu za nasleđe trona je Vilijamov sin princ Džordž, a četvrti mlađi sin princa Čarlsa, riđokosi princ Hari.

Kraljica bi u junu trebalo da poseti Normandiju u skopu obeležavanja 70. godišnjice iskrcavanja saveznika. Neimenovani francuski zvaničnici su izjavili da im je sa britanske strane sugerisano da će ovo verovatno biti njeno poslednje zvanično putovanje u inostranstvo.

Izvor: Alo

Pogledajte još