Dan zaljubljenih na Sajmu venčanja: 13. Wedding weekend

0

Tradicionalna manifestiacija, 13. Wedding weekend ove godine biće održan od 14-16. februara u hotelu Hajat. Najuspešniji u regionu, Sajam venčanja, zlatarstva i lepih stvari već 13 godina predstavlja pravu adresu za više od 4.500 budućih mladenca iz čitave Srbije.

Na gotovo 2.500 kvadratnih metara izložbenog prostora, posetioce na jednom mestu očekuje najveći izbor proizvoda i usluga za kompletnu organizaciju svadbe – venčanice, odela, burme, restorani, dekoracije, svadbene torte, fotografi, pozivnice, muzički bendovi, naravno sa sajamskim popustima.

Dan zaljubljenih, ujedno prvi dan Weeding Weekend-a, obeležiće jedan od najpopularnijih gradskih događaja REVIJA POZNATIH. Brojne javne ličnosti prošetaće modnom pistom i predstaviti najnovije kolekcije haljina, venčanica i odela različitih stilova i za svačiji džep. Kao i prethodnih godina, renomirani domaći saloni predstaviće venčanice i večernje haljine za narednu sezonu, poznatih svetskih kreatora i brendova.

Uz kupljenu ulaznicu, po simboličnoj ceni od 350 dinara, posetioci dobijaju na poklon specijalno izdanje magazina Venčanje, kao sveobuhvatni vodič i podsetnik na sve proizvode i usluge, koje su mogli da vide kod izlagača.

Ostavite komentar

Your email address will not be published.