Za petak, 31. jul 2009.

BEOGRAD, 31. jula 2009. (Beta) - Naslovne strane beogradskih listova posvećene su danas uglavnom odlaganju glasanja o Zakonu o informisanju, pobedi vaterpolista Srbije i ekonomskim temama.

BLIC - "Dačić pobedio u ratu sa Dinkićem" o odlaganju glasanja o Zakonu o informisanju. O pripremama za ubistvo Ive Pukanića "Subotić i Joca se susrelu u vili u baru pre ubistva Pukanića". O devojčici koja je spasla dve mlađe sestre "Iva je pravi heroj". O pobedi vaterpolista Srbije,"Srbija bolja od Hrvatske, sutra borba za zlato".

VEČERNJE NOVOSTI - "Zakon trese vladu" o odlaganju glasanja o Zakonu o informisanju. "Za sestre bi život dala" o herojskom poduhvatu mlade Ive Nikolić iz Niša. "Ukrali elektranu", bivši generalni direktor rudarskog kombinata Kolubara Slobodan Đerić o mahinacijama u gigantu. "Ruše me iz samog vrha DS" izjava Tomislava Nikolića.

DANAS - "Uzdržani odložili izmene Zakona o informisanju" o odlaganja za kraj avgusta glasanja o Zakonu. O učinku skupštine "Ubrzani postupci zamajac za EU ili izbegavanje javnosti". Izjava Endija Mekgifija iz Kancelarije međunarodnog predstavnika na Kosovu "Decentralizacija se nastavlja i 2010. " O pobedi Srbije u vaterpolu "Delfini nadigrali Hrvate".

POLITIKA - "NIS traži još monopola" o planovima za današnju sednicu Upravnog odbora NIS-a, o dodeli Legije časti "U dobrom društvu: Ružici Đinđić francuska Legija časti". O sklopljenom prijateljstvu Albanca i Srbina "Srpsko-albansko kumstvo". O pretnjama novinaru Milošu Vasiću "Zašto je Dokić opasniji od Vučinića".

Pogledajte još