Horoskop za četvrtak 23. januar

OVAN (21.03.-20.04.)

Karijera: Potrebno je da napravite dobar izbor, ali postoje iznenadne situacije koje otežavaju poslovnu procenu. Obratite pažnju na nečiju reakciju. Uvek postoji uspešniji i lepši deo stvarnosti, ali do njega se ne dolazi slučajno i bez dobre pripreme.

Ljubav: Imate velika očekivanja, međutim partner često prikriva svoje namere. Zadovoljstvo je kada nesto činite u ime zajedničke radosti i sreće.

Zdravlje: Važno je da poboljšate svoju koncentraciju.

BIK (21.04.-20.05.)

Karijera: Poruku koju dobijate možete shvatiti na različite načine, stoga pokušajte da sagledate onu pozitivnu stranu. Potreban vam je dodatni entuzijazam i podrška različitih saradnika, kako biste svoje obaveze završili u zadatom roku.

Ljubav
: Morate unapred poznavati osnovna „ljubavna pravila", pre nego što prihvatite nečiju igru zavođenja ili novi izazov.

Zdravlje: Preterana zabrinutost loše utiče na vašu koncentraciju.

BLIZANCI (21.05.-20.06)

Karijera: Ne treba previše da se opterećujete nečijom pričom ili da brinete o svojim poslovno-finansijskim interesima. Okolina pomaže zajednički uspeh i neko pokušava da vam obezbedi određene povlastice ili bolje materijalne uslove.

Ljubav: Dobar predosećaj koji imate nagoveštava uzbudljivu zabavu ili novi emotivni susret. Opustite se u nečijem bliskom društvu.

Zdravlje: Potrudite se da poboljšate svoje raspoloženje.

RAK (21.06.-20.07.)

Karijera: Naivno verujete u nečiju priču i ne proveravate nove informacije koje utiču na završne rezultate u poslovnoj saradnji. Ipak, gubitak sa kojim se suočavate nije od posebnog značaja.

Ljubav: Teško vam je da se suočite sa svojim emotivnim slabostima i potrebna vam je objektivnost u mišljenju. Ukoliko ste slobodni, pažljivije analizirajte osobu koja vam se dopada.

Zdravlje: U svemu postoji zdrava granica, izbegavajte neumerenost.

LAV (21.07.-21.08.)

Karijera: Delujete sumnjičavo i nemate dovoljno poverenja u određene saradnike. Nema potrebe da glasno pričate o svojim poslovno-finansijskim planovima. Zadržite određenu meru opreza, pogrešan potez stvara uslov za gubitak.

Ljubav: Izbegavajte situacije za koje nemate dovoljno strpljenja i nemojte gubiti razum u susretu sa jednom atraktivnom osobom.

Zdravlje: Prijaće vam dijetalna ishrana, konzumirajte više tečnosti i vitamina.

DEVICA (22.08.-22.09.)

Karijera: Većinu događaja tumačite na sebi svojstven način, uporno ignorišete situacije koje se ne uklapaju u vašu poslovnu procenu. Nema razloga da odbijate upozorenje koje vam upućuju bliski saradnici. Delujete zabrinuto.

Ljubav: Ako partner nema dovoljno razumevanja za vaše potrebe, pitanje je kome treba da se obratite za emotivnu podršku.

Zdravlje: U večernjim satima prijaće vam odmor ili psiho-fizička relaksacija.

VAGA (23.09.-22.10.)

Karijera: Sa par dobrih poteza, možete da učinite više nego vaši saradnici. Pridržavajte se pravila: da o uspehu ne treba previše pričati, već treba uspešno delovati. Možete da ostvarite svoje namere na različitim stranama.

Ljubav: Neko vas dodatno intrigira ili privlaci vašu emotivnu pažnju, više nego što ste spremni da to priznate. Delujete suviše tajanstveno.

Zdravlje: Nalazite se u sjajnoj psiho-fizičkoj formi.

ŠKORPIJA (23.10.-22.11.)

Karijera: Delujete vrlo snalažljivo u različitim situacijama. Imate dobar predosećaj, na pomolu su sjajni rezultati koji potvrđuju vašu pozitivnu ulogu pred saradnicima.

Ljubav: Ukoliko priželjkujete emotivni uzlet, učinite sve što je potrebno da privučete nečiju pažnju. Inspirišite svog partnera na uzbudljivu zabavu. Uvek vredi pokušati sa nekom „dobrom idejom".

Zdravlje: Važno je da ulepšate svoje raspoloženje.

STRELAC (23.11.-21.12.)

Karijera: Nema potrebe da se upoređujete sa svojom okolinom ili da ulazite u ozbiljnu raspravu. Važno je da ispoštujete osnovna moralna načela, umesto da se dokazujete pred saradnicima koji primenjuju različite poslovne kriterijume.

Ljubav: Preterujete sa svojim zahtevima pred voljenom osobom, treba znati osetiti „čari" i uživati u „malim stvarima". Sačuvajte pravu meru vrednosti.

Zdravlje: U večernjim satima prijaće vam relaksacija.

JARAC (22.12.-20.01.)

Karijera: Ukoliko vam je stalo da opravdate svoju ulogu ili profesionalne sposobnosti, primenite proverenu taktiku. Nemojte dozvoliti da vas pokolebaju nečije reci i početne komplikacije.

Ljubav: Potrebna vam je pozitivna orijentacija. Vaše želje mogu da se ostvare, pod uslovom i da delujete dovoljno inspirativno, zavodljivo i sugestivno na voljenu osobu.

Zdravlje: Potrudite se da ulepšate svoje raspoloženje.

VODOLIJA (21.01.-19.02.)

Karijera: Nema razloga da optužujete svoju okolinu za poslovno-finansijske propuste, previše izgovorenih reči ne donosi rešenje. Staloženo razmislite o svemu, upotrebite svoje diplomatske manire i praktičnu pamet.

Ljubav
: Partner za razliku od vas lakše rešava lične ili zajedničke probleme. Ipak, vi ne želite da se nalazite u nečijoj senci i da prihvatite pasivnu ulogu.

Zdravlje: Zatražite nečiji savet i izbegavajte depresivno raspoloženje.

RIBE (20.02.-20.03.)

Karijera: Neko od saradnika taktizira i razrađuje poslovnu strategiju, a vama preostaje da se bavite praktičnim aspektima i da preuzimete inicijativu. Kad god vam se ukaže neka iznenadna prilika prihvatite najbolju ponudu.

Ljubav
: Delujete pomalo nostalgično i suviše razmisljate o nečijem odsustvu. Osećate emotivni žal za nekim prijatnim ili dalekim uspomenama.

Zdravlje
: Izbegavajte neumerenost i budite pažljiviji u saobraćaju.

Izvor: Dnevno.rs

Pogledajte još