Hrvatska: Majka četvoro dece pobegla kod ljubavnika u Srbiju

Foto: Printscreen Jutarnji.hr

Policija je utvrdila da je podigla 300 kuna s bankomata na Autobuskoj stanici u Zagrebu, ali nije bilo potvrđeno da se ukrcala u autobus za Makarsku.

Dve nedelje kasnije Antonija se javila svojim roditeljima, ali ne i suprugu. Marinko je šokiran. Sumnja da je sve vrijeme njegova Antonija vodila dvostruki život.

– Mene ne mora više nikada nazvati, ali zar je ne zanima kako su nam deca. Imamo ih četvoro. Najmlađe je dvogodišnja beba, a najstarije ima devet godina. Ona je navodno u Srbiji kod nekog mladića. Ima novo ime na Fejsbuku, tamo stavlja slike s tim čovekom i nekim detetom. Ne znam što da kažem, u šoku sam i ja, a i naši prijatelji, rodbina, svi. Ali nemam vremena za kukanje. Moram raditi da prehranim decu. Antonija nije bila zaposlena, brinula se o kući i deci. Meni je to sada jako komplikovano. Došla mi je majka i pomaže mi oko dece – priča Marinko.

Sada shvata da je priča o dočeku Nove u Makarskoj bila obična izmišljotina.

– Protivio sam se ideji da ide u Makarsku. Pitao sam se kako uopšte može zbog običnog tuluma ostaviti decu i mene. Posvađali smo se, ali sam zbog mira u kući popustio. Dogovorili smo se da će se sledećeg dana vratiti. Međutim, na Novu godinu poslala je poruku i rekla da se vraća tek za tri dana. Posle toga više se nije javljala – govori suprug Marinko Mihaljević.

Blic