Željko rasplakao takmičarku X Faktora!

0

Sudeći po komentarima, Aleksandra Sekulić, takmičarka „X Faktora“ koja se zahvaljujući gledaocima vratila u takmičenje, osvojila je i žiri i publiku u pomenutom šou programu!

Iako u prvoj emisiji Željko Joksimović nije bio na strani ove atraktivne pevačice, ove nedelje situacija se drastično promenila. „Aleksandra je išla na sve ili ništa! Rekao sam da ne bih glasao za njen povratak u prošloj emisiji, ali ograđujem se od svog komentara! Aleksandra, bila si jako dobra, ne kažem da su H2O bili lošiji, ali ako odlučujem ja, kući ide H2O!” – rekao je Joksimović kada je došlo vreme da čujemo njegovo mišljnjenje ko napušta takmičenje.

Ovaj kompliment je toliko ganuo Aleksandru koja je posle završetka emisije rekla: “Željko me je rasplakao, nisam mogla da verujem šta mi je rekao! On je zaista veliki umetnik I velika je stvar za mene čuti tako nešto, posebno posle prošlonedeljne emisije. Ne mogu vam rečima opisati kako sam se osećala u tom trenutku!” – bila je iskrena Aleksandra. Ova atraktivna brineta napominje da joj je drago što su I gledaoci pozitivno prokomentarisali njen scenski nastup I pevanje I obećava da će biti još bolja sledeći put, a na pitanje ko joj je najveća podrška odgovara: “Porodica I prijatelji su moja najveća podrška!”. Kako saznajemo, ova prelepa devojka nema momka, ali verujemo da će se situacija uskoro promeniti sudeći po mnogim pozitivnim komentarima koje je Aleksandra izazvala kod muške publike.

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.