Kad Stanija počne da morališe: Starleta piše kolumnu

Sve popularnija starleta bez zanimanja, postala je spisateljica. Ni manje ni više nego pisac kolumni, za jedan nedeljni magazin. U njoj, osim što sebe hvali u svakoj rečenici, prostor u novinama koristi i za moralisanje. Odnosno, lažno moralisanje… Ili kako god.

Od njenog zapažanja ljudi u kafiću u kojem sedi i ispija piće, sa posebnim akcentom na lap top koji drži u krilu, a u stilu Keri Bredšo iz legendarne serije Seks i grad, Stanija vam iznosi stavove. Životne. Kako je u Americi, a kako kod nas. Dok u jednoj rečenici kaže: “Mnogo volim našu zamlju i njen mentalitet”, već u desetoj ističe kako kod nas vlada lažni moral, zbog kojeg bi se zauvek odselila iz zemlje.

Hvaleći sebe i uzdižući se iznad drugih razume se, ženama u Srbiji deli potpuno besplatne savete kako da “ostanu svoje”. Prenosimo vam delić Stanijine najnovije kolumne za portal Star, u kojem je možete pročitati u celosti.

– Komentari za svaku uspešnu i lepu devojku, ženu, su: KU*VA! Ili “ma ta se za pare”. Kako da ne! Uspeh se ne prašta! Ako si samo lepa i zgodna, ona ružna i debela će napisati za tebe da si ku*va! Ako imaš dečka i eksponiraš javnu vezu… prvo će se potruditi da ti napokoste ili te opljuju one nedo*bane, što im je sex misaona imenica, a da ne pričamo o strasnoj ljubavi i vođenju ljubavi… ako me razumete! Ako postigneš neki uspeh, odmah je to iskeširao neki sponzor ili si zaradila na ćošku… ako si bila udata imaš dete pa se javno razvela… ti si broj jedan estradna K**va! E sada, kada sam vam to nacrtala i obojila, nadam se drage moje, koje čitate ovo, da ćete shvatiti da ne treba nikada u životu da se osvrćete na tuđa mišljenja, jer od njih se ne živi, niti vam oni donose sreću i pare. Posvetite se sebi i svojim snovima, ma šta god oni bili i hrabro koračajte napred podignute glave!!! Morate uvek da znate ko ste i šta ste, pred Bogom čiste i ne može vam niko ništa! Ne kažem da će put biti lak, ali morate da ga volite, jer je to vaš put!!!

Izvor: Blic