Lukić razočaran, ali uveren u prolaz dalje

BEOGRAD, 31. jula 2009. (Beta) - Predsednik Crvene zvezde Vladan Lukić rekao je da je razočaran slabom igrom njegove ekipe na gostovanju Dinamu u Tbilisiju, ali je ocenio i da će revanš meč u Beogradu, upravo zbog poraza od 0:2, biti pravi ispit za tim.

"Apsolutno smo svesni da nismo bili na nivou renomea Zvezde... Možda smo se previše istrošili, pre svega emotivno, na dva meča sa Rudarom u prethodnom kolu, ali ne tražimo alibi... Sada ćemo imati prvi pravi ispit za ovu gerenaciju igrača, jer će oni prvi put morati da jure rezultat", rekao je Lukić novinarima posle poraza u prvoj utakmici trećeg kola kvalifikacija za Ligu Evropa.

"Duboko sam, ipak, uveren da možemo da nastavimo takmičenje u Ligi Evropa, ali ćemo morati da igramo sa mnogo više entuzijazma. Moramo da pokažemo karakter. Da svi, a pre svega protivnici, već od prvog minuta vide da mi želimo pobedu, da će ona biti naša, ne njihova", istakao je Lukić.

Predsednik "crveno-belih" je apostrofirao ulogu navijača, koji bi na revanšu trebalo da pomognu timu da nadoknadi veliki zaostatak.

"Posle ovakve igre bio bih zadovoljan i kada bi na stadion došlo da nas bodri 1.000 navijača, ali siguran sam da će ih biti više, jer znam koliko su 'delije' odane klubu. A znam i da u takvoj atmosferi i uz pravi pristup igri i mnogo jači klubovi od Dinama ne mogu da nam se odupru na našem stadionu", naglasio je Lukić.

Pogledajte još