Veče stand up komedije u Blowup baru: Vlatko Štampar & Jelena Radanović

Naš gost ove nedelje biće Vlatko Štampar iz Hrvatske, član stalne postave zagrebačkog Studija smijeha.
O sebi je napisao:
"Za one koji ga nisu “probali”, Vlatko će ostati nikad pronađeno utjelovljenje svih onih suludih misli koje svatko od nas pomišlja u onom dijelu uma koji s razlogom ignoriramo. Za one koji su ga doživjeli, Vlatko je bio i ostaje ventil, pipa, sasvim suludih asocijacija koje u kombinaciji s njegovom nezamjenjivom manirom neizbježno mame smijeh i čine ga jednim od ponajboljih komičara “na ovim prostorima”. Osim u Mađarskoj.

"Čakovčanin Vlatko Štampar razvio je jedan svoj prepoznatljiv smisao za humor koji prelazi granice crnog humora bazirajući ga na seksualnosti i fetišizmu koji ide dokle god seže granica mašte. Pojedini detalji i ideje što, primjerice učiniti s muškim ili ženskim spolovilom, mogu poslužiti za jedan uvrnuti scenarij razine redatelja Davida Lincha ili Tima Burtona, pod uvjetom da cenzura ne vrijedi za nekolicinu zemalja".

Jelena Radanović (Standup.rs)
Jedina komičarka u organizaciji Standup.rs za sebe je rekla:

Široj populaciji poznata po tome što je 11. 03. 2004. Bila redar u Sremskomitrovačkoj Gimnaziji.

Omilljena životinja joj je crv sumnje. Voli da čita teške knjige i posmatra prolaznike iz neposredne blizine. Onima koji su već bili na njenim nastupima poznata je po tome što ima mišljenje na sve teme, a pogotovo one o kojima nema pojma.

O svojim standup počecima rekla je sledeće:
Stand upom se bavim već 530 dana, imala sam 86 zvaničnih nastupa, što znači da nastupam u proseku na svakih 6, 16 dana ili 4,9 puta mesečno. Na fakultetu sam imala desetku iz statistike, ali ne volim da se hvalim time.
Na pitanje šta očekuje od daljeg bavljenja standupom, tužno je pogledala u daljinu i odgovorila:
Borosane preko sindikata.

Intervju sa Jelenom Radanović za standup.Rs

Cena ulaznice: 200 dinara

Adresa: Bulevar Despota Stefana 36a
Telefon za rezervacije (svakog dana posle 14h): 061.235.22.87

Pogledajte još