Ovo su 5 pitanja o ženama koja zanimaju muškarce

1. Šta žene zaista žele od muškarca?

Pre svega žene žele nekog pored koga će da se osećaju fantastično, atraktivno, seksi... Nekog ko će to da im pruži kroz komlimente i pažnju. Kasnije se ženske potrebe menjaju u skladu sa osećanjima i razvojem čitave veze.

Savet za vas:
Recite svom muškarcu u čemu najviše uživate tokom seksa, ili jednostavno pokretima to isto dočarajte. To će da ga podstakne da radi više ono što vam prija.

Savet za njega: Objasnite joj da vam je zaista bitno da je zadovoljite. Izmasirajte je ili joj napravite toplu kupku, pa kada se opusti polako započnite razgovor o tome šta joj prija.

2. Zašto žene glume orgazam?

Glavni razlog jeste taj da završe seksualni čin a da ne povrede njegova osećanja, međutim postoji i mnogo drugih. Žene uglavnom brinu o muškarčevim potrebama pre nego o svojim. Ponekad je u pitanju stres, depresija ili alkohol koji sprečavaju ženu da doživi vrhunac, a muškarac odmah pomišlja da je problem u njemu.

Savet za vas: Napravite mesta za seks u kom ćete uživati i opustiti se, tako nećete imati potrebu da glumite.

Savet za njega: Izgradite poverenje tako što ćete da se fokusirate na ono što joj prija. Nežni dodiri pomažu svakoj ženi da se opusti.

3. Može li žena da uživa u seksu a da ne doživi vrhunac?

Ukratko da. Ženski mozak povezuje osećanje da je voljena i fizički dodir. Tokom seksa muškarac dostiže tačku zadovoljstva gde je ejakulacija nužna. Kod žena to nije slučaj. One mogu da dostignu vrhunac zadovoljstva bez konkretnog orgazma.

Savet za vas: Počnite polako, objasnite muškarcu kako da vam priušti orgazam preko klitorisa. Tokom predigre uzmite njegovu ruku i vodite ga preko vašeg tela, na taj način ćete mu pokazati šta vam najviše prija.

Savet za njega:
Ako produžite predigru na 20 minuta povećavate šansu za orgazmom. Pokušajte da otkrijete njene manje poznate erogene zone. Ljubite je i mazite svaki milimetar njenog tela.

4. Da li devojkama vibrator više prija od pravog seksa?

Za većinu žena seks predstavlja čin u kom žele da budu što bliže muškarcu kog vole. Ona više uživa u samom činu bliskosti nego seksu kao fizičkom zadovoljstvu. Sa druge strane vrhunac koji dostiže uz pomoć vibratora kratak je, oštriji i intenzivan.

Savet za vas:
Ako vam prija da nasamo koristite vibrator, objasnite partneru da je to jednako kao kada on masturbira kada je sam.

Savet za njega:
Ako ste znatiželjni, pitajte je da uključite vibrator u vaš seksualni život. Onda čekajte da vidite šta će da se desi...

5. Da li žene uživaju u seksu tokom menstruacije?

Svaka žena ima drugačije mišljenje o tome. Neke, na primer, menstruacija odbija od seksa. Sa druge strane, kod nekih drugih dolazi do takve eksplozije hormona da su tada najraspoloženije.

Savet za vas: Ako vaš libido skače za vreme menstruacije onda možete svom partneru da predložite seks ispod tuša neposredno pred posao. Sigurno neće odbiti.

Savet za njega: Ako ona odbija seks tokom tog perioda ne shvatajte to lično. Neke žene jednostavno ne smatraju to kao nešto u čemu bi uživale.


Cosmoplitan

Pogledajte još