Ovo je pet najgorih raskida ikada

0

Nijedan raskid nije lep, ali postoji razlika između obzirnog i sasvim bezobzirnog raskida. Ovo su neki od najgorih načina na koji možeš dečku saopštiti da više niste zajedno.

Nakon seksa
 
Tada je ranjiv i ne očekuje nikakve razgovore, a kamo li one koji uključuju raskid. Ovo je idealan način da ga jako povrediš, jer će zauvek misliti da je baš taj, zadnji seks, odlučio da želiš prekid.
 
Promenom broja
 

Ovo inače rade muškarci koji se nemaju hrabrosti da se suoče sa raskidom – jednostavno promene broj. Okrutno i nepotrebno, a ako to već radiš, moraš ga blokirati i na Facebooku.
 

Preko Facebooka
 
Promena statusa veze u “single” je grozan način da nekome daš do znanja da više niste zajedno. To rade nezrele žene i klinci koji su još u osnovnoj školi.
 
Novim frajerom
 
Za osobu koja ne zna koji je status veze, najgore je ako te sretne u gradu sa novim frajerom. Sve je jasno u sekundi, ali još uvek neće biti jasno zbog čega mu jednostavno nisi rekla da je gotovo.
 
Preko drugarice/SMS-a/e-maila
 
Svi nelični načini komuniciranja da je među vama gotovo su grozni, ali prvo mesto definitivno zauzima saopštavanje preko prijateljice. Znamo da nije zabavno prekidati s nekim, ali moraš to odraditi sama.
 

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.