NIJE SE UBIO: Hitler umro u 95. godini u Brazilu

Ceo svet je verovao da je naveći zločinac svih vremena izvršio samoubistvo u svom bunkeru pred kraj drugog svetskog rata dok su se vodile odlučujuće bitke za Berlin.

Ali nova knjiga „Hitler u Brazilu – Njegov život i smrt„ koja se pojavila tvrdi upravo suprotno. Naime, postoje indicije da je Hitler uspeo da pobegne iz Nemačke i prebaci se u Južnu Ameriku gde je živeo sve do 1984. godine kada je umro u jednom malom brazilskom gradu blizu državne granice sa Bolivijom.

(old_image)

Autor knjige o Hitleru tvrdi da je zločinac prvo došao u Argentinu, a nakon toga je prešao u Paragvaj i to sve sa ciljem da pronađe zakopano blago preko mape koju su mu ustupili vatikanski saveznici.

Stvari idu toliko daleko da se u knjizi čak tvrdi da je Adolf ostvario ljubavnu vezu sa crnom ženom, da je sa njom živeo sve vreme i da je umro mirno u svojoj 95. godini života.

Lokalne vlasti su odlučile da reaguju na ovu knjigu tako što će dozvoliti ekshumaciju posmrtnih ostataka iz groba za koji se pretpostavlja da sadrži zemne ostatke Adolfa Hitlera. Uradiće se DNK analiza i na taj način će se potvrditi ili odbaciti tvrdnje autora ove nadasve zanimljive i neverovatne knjige.

(old_image)

Izvor: Kurir
Foto: DailyMail

Pogledajte još