Vrh SNS jednoglasno za vanredne izbore

Foto: Emil Vaš / Beta

Vučić je u subotu najavio da će na Predsedništvu stranke predložiti da se na vanrednim parlamentarnim izborima proveri volja naroda i ocenio da je atmosfera u društvu takva da su referme nemoguće kao i da se mnogo toga ne može uraditi.

Podpredsednici SNS-a i članovi Predsedništva Nebojša Stefanović i Nikola Selaković juče su u izjavama novinarima rekli da očekuju da će Predsedništvo podržati Vučičev predlog, kao i da će građani Srbije izaći na izbore istovremeno sa Beograđanima, odnosno 16. marta.

Ovo je prva sednica Predsedništva u novom sastavu, budući da je izborna skupština SNS juče izabrala novo Predsedništvo koje sada ima 28 članova.

Članovi Predsedništva su Jorgovanka Tabaković, Ljubiša Stojmirović, Gojko Radić, Aleksandar Nikolić, Radomir Nikolić, Igor Mirović, Milosav Miličković, Zorana Mihajlović, Goran Knežević i Jadranka Joksimović.

Članovi Predsedništva su i Aleksa Jocić, Marko Đurić, Dejan Đurđević, Bojan Dimitrijević, Maja Gojković, Miloš Vučević, Bratislav Gašić, Veroljub Matić, Milan Bačević, Vladanka Malović, Aleksandra Tomić, Branislav Prostran, Zlatibor Lončar, Zoran Babić, Goran Cvetanović i Zoran Perišić.

Pogledajte još