Maja Nikolić odgovorila: Ludačo, ja već nosim Alenovo dete!

Trudna sam i rodiću Alenu dete! Drago mu je, a ja ću postati majka po treći put – kaže pevačica.

Maja naglašava da ju je prošle srede Katarina pred njenim sinom Lazarom udarala u jednom beogradskom restoranu i da je protiv nje podnela krivičnu prijavu.

– Ona je povređena zato što se Alen nije oženio njome. Ja sam protiv nje podnela krivičnu prijavu Višem javnom tužilaštvu jer me je fizički napala u jednom restoranu u Žarkovu pred mojim sedmogodišnjim sinom Lazarom. U Urgentnom centru su mi ustanovljene povrede, a ja nisam mogla da se branim jer mi je sin bio tu. Mogu vam doneti lekarske nalaze da objavite sve crno na belo.

Nikolićeva je pokušala da izbegne priznanje da je u porukama upozoravala Katarinu da se udalji od Alena.

– Nikad se s njom nisam čula, čak i nemam njen broj telefona. Ona je pokvarena, šizofrenična i luda. Alen je morao da pobegne u Holandiju da bi mene zaštitio jer zna na šta je ona sve spremna – rekla je Maja.

Ponovo smo je pitali zašto neće da prizna da joj je slala SMS poruke kad znamo da ju je obavestila da je trudna:

– Pa to sam morala da joj kažem da bi shvatila da sam trudna i ostavila ga na miru.

Ono što Maja govori nije tačno

Vrhovni kasacioni sud potvrdio je odluku Prvog osnovnog suda, koju je donela sudija Tatjana Jeremić, da starateljstvo nad detetom pripadne ocu Vuku Kandiću, a ne majci Maji Nikolić, kazala je za Tanjug portparol Prvog osnovnog suda Ivana Ramić i dodala da se dalji postupak vodi kako bi se odredio način viđanja majke s detetom.

Nikolićeva je prethodnih dana sudiju Jeremić apostrofirala kao jednog od krivaca što dete nije pripalo njoj.
– Sve uvrede i komentari na rad suda i sudija su zlonamerni i netačni – navela je Ramićeva i upozorila da su uvreda i komentarisanje sudskog postupka krivična dela.

Pressonline

Slični članciMore from author

Ostavite komentar

Your email address will not be published.