Čupo i Jelena privedeni u Turskoj

0

Pobednica „Farme“ Jelena Golubović i njen verenik Čupo Kalač imaju veoma naporan odmor!

Naime, poznati par je pre nekoliko dana otišao u tursko letovalište Alanju, gde su zbog dokumenata koja nisu nosili sa sobom privedeni u policijsku stanicu. Kako „Alo!“ saznaje od izvora bliskom rediteljki, Jelena i Čupo su jedne večeri otišli u obližnji noćni klub i nadležni organi su obavljali rutinsku kontrolu, a oni u tom trenutku kod sebe nisu imali pasoše, zbog čega su morali da ih odvedu do obližnje stanice na proveru.

– Jelena i Čupo se fenomenalno provode i konačno su našli svoj mir. Svake večeri su obilazili noćne klubove, a pomenute večeri sa sobom nisu poneli nikakva dokumenta. Kada im je policija prišla, ostali su izbezumljeni i pokušali da objasne kako im je pasoš ostao u hotelu. Međutim, nijedan izgovor im nije pomogao i nadležni organi su ih odveli u obližnju stanicu – priča za „Alo!“ dobro obavešten izvor i dodaj da se poznati par nije dugo zadržao na proveri.

– Turci su bili neumoljivi i nisu hajali na njihove opaske kako su poznati i kako će da se žale zbog ovog nemilog događaja. Nakon što je policija dobila potvrdan odgovor iz njihovog hotela od recepcionara koji je dao bližu biografiju popularnog para i informacije iz dokumenata, nadležni su ih pustili – završava naš izvor.

Inače, sa njima su u hotelu doseli i fudbaleri Partizana koji u istom hotelu „Gold siti“ imaju pripreme.

Kako bismo čuli komentar na ovaj događaj, pozvali smo Jelenu, koja nam je putem SMS-a potvrdila naša saznanja.

– Ništa strašno! To je bila obična rutinska kontrola. Čupo i ja nismo imali pasoše kod sebe, ali čim su nam utvrdili identitete, odmah su nas pustili – napisala je pobednica „Farme“ i dodala:

– Vreme je odlično za odmor, nema gužve, uživamo u svom luksuzu koji ovaj hotel ima u svom posedu. Imamo dosta društva, a tu su i fudbaleri Partizana, sa kojima smo se sprijateljili.

Naši carinici izuvali Jelenu!

Da im je odlazak na odmor već u samom startu bio malerozan, govori podatak da je Golubovićeva u startu imala problema sa carinicima. Naime, kada su prošli pasošku kontrolu, jedan policajac je Jelenu zamolio da skine čizme kako bi je detaljno proverio, na šta se Golubovićeva prvo nećkala, ali je onda shvatila ozbiljnost cele situacije, pa se uredno izula. Kako su ustanovili da je sve u redu, oni su je pustili da se obuje i pridruži svom vereniku.

– To je bilo nečuveno. Prvo su me pustili da prođem obuvena, a onda su se predomislili, pa su me vratili. Nikoga nisu vratili osim mene, to je neozbiljno sa njihove strane – rekla nam je rediteljka i dodala kako će se žaliti nadežnim organima čim se vrati sa odmora.

Izvor: Blic

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.