NAJPOŽELJNIJI ZATVOR NA SVETU: Bazen, žurke i golišave devojke

Ovaj zatvor više podseća na elitni spa centar nego na kazneno-popravni centar, pa stoga ni ne čudi što mnogi žele unutra i tuguju kada moraju da ga napuste.

Da je služenje kazne u ovom zatvoru pravi dobitak potvrđuje dokumentarni film o najpoželjnijem zatvoru na svetu.

Sunce, more, plaže i golišave devojke su tamo sasvim normalan i svakodnevni prizor, baš kao što u tom zatvoru ne manjka ni delikta, alkohola, droge, prostitutki ili oružja. Ali, tu povlasticima nije kraj, nešto više od dve hiljade zatvorenika je slobodno da vodi svoje poslove i provodi vreme sa porodicom dok u blizini nema naoružanih čuvara da stvaraju pritisak.

Pravilo je samo jedno – slušaj što ti se kaže ukoliko ti se obraća Teofil Rodrigez, zvani Zec, slavni krijumčar droge bez čijeg se blagoslova ništa ne događa. Zecu upravo i pripadaju zasluge što u San Antoniju vlada raj, pa vlasti ćute o tome šta on radi jer na njegovoj teritoriji nema ni približno toliko nasilja koliko u drugim venecuelskim zatvorima.

Naravno, problem je u tome što Zec i njegova družina bez probleme obavljaju svoje poslove izvan Margarite.

Međutim, običnog zatvorenika uz koktel u ruci za tako nešto nije ni briga, a koliko je u San Antoniju sigurno, dokazala je i novinarka koja je zaspala u ležaljci i jutro dočekala bez da joj je nestala dlaka s glave.

Jer Rodrigezove gošće niko ne sme dira.

Pogledajte video i sve će vam biti jasno.

Izvor: Kurir
Foto: Youtube – printskrin