Tamna strana medalje: Smršala 20 kilograma, postala lepotica i ostala bez prijateljica

Ona je bila zauzeta majka, koja je želela da je ceo svet doživi kao dobru i brižnu mamu pa je sebe potpuno zapostavila. Ošišala je kosu na kratko i počela da oblači vrećastu odeću. Sva nova prijateljstva koja je sklopila, sa drugim mamama iz škole i vrtića njene dece, vrtela su se oko hrane i kuvanja.

Kako kaže, bila je debela, ali je osećala da se tu uklapa. Međutim, trenutak kada je shvatila da to više nije ona, bio je kada je videla svoju sliku sa izleta u Diznilend. Tada je donela odluku da će da smrša, i u narednih šest meseci izgubila je 22 kilograma. Ona se osećala sjajno, ali su je dve stvari činile jako depresivnom. Mame sa kojima se družila je više nisu baš tako sjajno prihvatale.

Ona je postala zgodna žena, i ostalim damama je smetalo da provode vreme sa njom, jer ih je njen uspeh samo podsećao na njihov neuspeh. Dženi kaže da je uvek bila raspoložena da im da savet, ali njih to nije ni zanimalo.

Druga stvar, zbog koje je ova žena imala želju da se ponovo uvuče u staru, vrećastu odeću, jesu muškarci koji su je stalno gledali. Ali ne na onaj lep način, koji svakoj ženi godi, već čudno, jezivo i perverzno.

Priznaje da joj je prijala ta nova pažnja, ali je ponekad osećala prljave poglede na sebi, zbog kojih se osećala kao da su je muškarci shvatali ozbiljnije kada je bila deblja.

Ona je uputila javni apel ženama da ne primaju k srcu to šta neko drugi misli o njima, i da uvek budu svoje. Takođe, zamolila je muškarce da svoju ljubav i pažnju prema ženskom telu, koja je divna i svima godi, kontrolišu i ne iskazuju na tako jeziv način.

Dženi je danas uspešna autorka, zgodna mama dvoje dece, supruga i, kako kaže, drska blesava seks bomba.

Izvor: 24 sata
Foto: Morguefile

Pogledajte još