Pročitajte telefonski razgovor Maje Nikolić i Alena Savića

Alen: Je l‘ me čuješ, Marija?
Maja: Čujem te.
Alen: Marija, nećeš mi verovati kad ti budem nešto rekao.
Maja: Šta?
Alen: Ljubavi, poželeo sam te se!
Maja: Poželeo si me se?
Alen: Poželeo sam te se!
Maja: Alene, ti mene zezaš. Zašto si izjavio svuda i svima da je naša veza marketinški trik i da izmišljam da sam trudna i da je Katarina tvoja verenica, da ja nisam bila tvoja?
Alen: Pa videla si ko je to prvi izjavio. Ti znaš ko je to prvi izjavio, valjda si videla. To s Katarinom vidi.
Maja: Kako smeš da kažeš da nikad nisi spavao sa mnom i da ja izmišljam da sam trudna? Je l‘ znaš da sam odnela sam papire i dokaz o krivičnoj prijavi i potvrdu iz Urgentnog centra i dokaz da sam trudna Zašto si rekao da nikad nisam spavala s tobom?
Alen: Kome sam ja to rekao?
Maja: Kako kome si to rekao? Pa rekao si novinarki i uredniku Kurira.
Alen: Nije tačno. Mene je novinarka jutros zvala i ja joj nisam ništa rekao. Pitaj ti Katarinu, ona se prepucava s tobom, ne ja.
Maja: Hoćeš ti meni samo da kažeš kad ćeš ti da dođeš u Srbiju da sednemo da pričamo i da lepo odemo na ultrazvuk da vidiš svoju bebu? Samo da pogledaš i da ti bude žao, jer kako imaš Marka, sutra ćeš imati još jedno dete? Da ti bude krivo za sve ovo što radiš. U petak sam te čekala od šest do osam kod ginekologa i rekao si da dolaziš za 10 minuta, a onda si me zvao u 11 uveče da kažeš da si otišao negde u Suboticu ili ne znam gde…
Alen: Videli smo se taj dan.
Maja: Taj dan smo se videli u 11, a čekala sam te od šest kod ginekologa, rekao si da dolaziš za 10 minuta i da si otišao da uzmeš rentakar.
Alen pretio Maji: Je*em ti grobove cele familije!

Pročitajte i: Maja Nikolić: Ne želim dete tog nitkova i on mi preti

Nakon raskida Alen je počeo da joj šalje morbidne poruke.

– Svakodnevno primam od Alena preteće poruke kao što su: „Je.em ti grobove kompletne tvoje familije. Sahraniću te“ i „Grobove ću ti izrovati i izbaciti iz Srbije“. Opasan je manipulator i prevarant, čak je i protiv Albanaca lažno govorio na sudu, zato ga svi jure. Plašim se za svoju bezbednost, od prijatelja koji ima firmu za obezbezđenje dobila sam momke koji me štite, jer sam ušla u jezgro narko-mafije u Holandiji – rekla je Nikolićeva.

Detalje pogledajte ovde.

Lekarsko uverenje potvrđuje: Katarina je tukla Maju!

Maja je neovinarima dostavila lekarsko uverenje iz Kliničkog centra nakon fizičkog napada Alenove bivše devojke Katarine Ješić na nju u jednom restoranu u Žarkovu. U njemu je navedeno da ima „podliv u predelu cele leve butine, po stomaku i glavi“.

– Zbog Katarininih laži u medijima i fizičkog napada pravdu ću potražiti na međunarodnom sudu i kod nas u Višem javnom tužilaštvu.

Izvor: Alo/Kurir