LDP: Ne ulazimo u gubitničke koalicione frontove

Kako stoji u saopštenju, LDP će u subotu na sednici svog Glavnog odbora predstaviti politiku sa kojom izlazi na izbore.

Predstaviće "široku i ubedljivu listu sa ljudima koji će tu politiku nositi, kandidatom za gradonačelnika i planom kampanje".

LDP je poručio da će njihova kampanja biti najsnažniji odgovori i poruka "onima koji pokušavaju da ih uvuku u politički mulj da svoje greške i promašaje iz prošlosti, zbog kojih su izgubili svaki politički značaj, danas ne mogu da ispostavljaju ni njima ni Srbiji",

"Srbija je je umorna od njihovih doživljaja politike kao večitog spletkaranja i razmišljanja samo o sebi", stoji u saopštenju LDP-a.

Oni su podstili da su sve razgovore sa DS vodili i okončali prošle jeseni, kada je i saopšteno zbog čega u onome što je predložila ta stranka nisu videli ozbiljan politički i reformski plan.

Partija je negirala navode medija da su u toku pregovori sa demokratskim frontom.

"Sa počasnim predsednikom DS nismo vodili i nećemo voditi nikakve razgovore o nejasnim i unapred gubitničkim koalicionim frontovima. "

Partija je napravljena na politici jasnih vrednosti koje su kičma naše stranke, njenih članova ili simpatizera, onih koji su do sada za nas glasili ili će to prvi put učiniti na predstojećim izborima.

"Zbog toga ne pristajemo na stvaranja konfuzije u kojoj svoju šansu traži samo politika ličnih interesa pojedinaca i grupa koje je vreme pregazilo"
, piše u saopštenju.

Pogledajte još