Horoskop otkriva: Koliko ćete uživati u vođenju ljubavi?

Ovan
Spontani i neustrašivi Ovnovi ne pridaju previše pažnje predigri, već odmah prelaze na stvar. Uzbuđuje ih seksi odeća i vrlo su strastveni. Potentni su i ne biraju mesto i vreme za zadovoljavanje svojih nagona. Vole divlji seks na brzinu i očekuju od partnera maštovitost, ali i da im prepusti dominaciju. Afrodizijak za Ovnove - šta je to? Ako im ipak zatreba, idealan je đumbir.

Bik
Senzualni Bikovi imaju jako izoštrena čula. Atmosfera u njihovom seksualnom životu igra važnu ulogu pa vole svilenu posteljinu, seks u raskošnom ambijentu. Predigra kod njih podrazumeva konzumiranje omiljene hrane ili pića. Za njih je najjači stimulans med. U seksualni čin uključuju razne poslastice, a za vreme seksa vole da slušaju muziku. Erogene zone su im vrat i uši.

Blizanci
Skloni su eksperimentisanju i vole seks na neobičnim mestima. Pornografija na njih deluje jako stimulativno, a vole i razna pomagala. Uzbuđuje ih i sam razgovor o seksu tokom kojeg obožavaju da slušaju bezobrazluke. Za njih ne postoji tabu tema kad je seks u pitanju. Vole lepo negovane i vešte ruke, a na njih najbolje deluju cimet i muskatni oraščić.

Rak
Vrlo su senzualni, ali i pomalo stidljivi. Predigra im je važnija od samog čina seksa i potrebno im je dosta uveravanja i zavođenja. Stimuliše ih lep donji veš, kao i muzika. Seks vole da praktikuju u poznatom ambijentu, a najviše kod kuće. Ne sviđa im se agresivnost i vulgarnost i nisu skloni egzibicijama. Uzbuđuje ih masaža aromatičnim uljima, a erotsku vatru rasplamsaće im školjke.

Lav
Bitna im je vizuelna stimulacija zbog čega partner mora da bude vrlo atraktivan. Vole kad je partner glasan i vole da vode ljubav na svetlu i pred ogledalima, a često i da snime sam odnos. Komplimenti su im najveći afrodizijak. Uzbuđuje ih masaža leđa, a libido im pojačava i najskuplji začin na svetu - šafran.

Devica
Iako deluje stidljivo i ponizno, u krevetu pokazuje veliko umeće. Nisu spontane i ne vole iznenađenja, kao da ne znaju šta ih čeka. Predigra kod njih uključuje i zajedničko tuširanje. Inicijativu prepuštaju partneru i uglavnom prihvataju podčinjen položaj. Erogene zone su im stomak i prepone. Među pripadnicima ovoga znaka ima dosta voajera, a najjači afrodizijak im je beli luk.

Vaga
Više uživaju u igri zavođenja nego u samom činu. Predigra im je jako važna i ne vole seks na brzinu. Zahtevne su u seksu i teško ih je zadovoljiti. Biraju atraktivne partnere jer im je vizuelna stimulacija jako bitna, a želju za seksom mogu da im probude i mirisi. Slabe su na laskanje i komplimente, a samo jedna kockica čokolade od Vage može napraviti "seks-mašinu".

Škorpija
Skloni su istraživanju i eksperimentiranju. Vole da otvoreno govore o seksu i da opisuju šta ih uzbuđuje. Bitno im je da je partner u dobroj formi i da nema predrasude. Zadovoljava ih nanošenje bola pa često iniciraju sado-mazo varijante. Vole seks na javnim mestima, posebno kada postoji mogućnost da budu uhvaćeni. Idealan afrodizijak za njih su tartufi.

Strelac
Seks shvataju kao zabavu, a zavođenje za njih ima najveću draž. Uživaju u tome da im partner pre intimnog odnosa detaljno ispriča šta će sve raditi. Vole seks na otvorenom i u prirodi. Bitno im je lično zadovoljstvo, zbog čega su malo sebični. Majstori su za erotsku masažu, a često koriste razna seksualna pomagala. Njihovu strast rasplamsaće biber.

Jarac
Iako ne ostavljaju takav utisak, Jarčevi su vrlo senzualni i strastveni. Vole da preuzmu kontrolu i da sami odrede ritam. Uzbuđuje ih vezivanje, ali ne vole da budu u podčinjenom položaju. Nisu preterano maštoviti, ali su vrlo izdržljivi i nezasitni. Fetiši su im uniforme, uzbuđuje ih maženje kolena i stomaka, a afrodizijak im je vanila.

Vodolija
Veoma su originalni u seksu i vole da isprobavaju nove tehnike. Nisu skloni dugoj predigri već odmah prelaze na stvar. Vole kad ih partner gleda u oči za vreme seksualnog čina i spremni su da isprobaju različite poze. Uzbuđuje ih i posmatranje drugih za vreme odnosa, kao i da drugi njih gledaju. Na njihovu seksualnost najmoćnije deluje kriška sočnog avokada.

Ribe
Maštovite su i spremne da udovolje partneru. Vole neprekidno i nežno ljubljenje tokom celog čina. Nežna šaputanja i topli pogledi će razbuktati njihovu strast. U seksu vole podređenu ulogu i pristaju na sve predloge. Stimuliše ih romantična atmosfera uz sveće, laganu muziku i čašu crnog vina.

Izvor: Super žena

Pogledajte još