Ljubavni horoskop za 29. januar

OVAN
Situacija sa partnerom, naročito ako je mlađi od vas, dobro se odvija ali ako ste sa starijim partnerom, mogući su zategnuti odnosi.Bilo bi dobro ako biste bili spremni da u nečemu popustite, jer druga strana to neće uraditi, naročito ako se radi o Škorpiji. Između vas i partnera prividno je sve u radu a u stvari malo toga funkcioniše kako biste vi želeli ako ste dugo u vezi.

BIK
Znate šta hoćete i veoma vam je važno da budete u vezi sa nekim ko vam je izuzetno odan. Nervira vas svojeglavost partnera koji se ponaša četo kao da ne zna šta hoće. Mesec, Venera i Pluton u Jarcu donose partneru izvesnu vrstu svojegalvosti kada je u pitanju zajednički život. Pokušavate da prihvatite nečija objašnjenja ili pravdanja ali u stvari ćete uraditi ono što vi smatrate da je jedino ispravno.

BLIZANCI
Odbijate svaku mogućnost da poslušate savet nekog ko vam je veoma blizak, posebno ako se radi o rođaku ili kolegi s kim ste u prijateljskim odnosima čak iako ste svesni da biste saznali nešto što je veoma korisno po vas. Bilo bi dobro da se javite jednom Lavu. Ako želite da se sretnete sa jednim Ovnom, moguć je početak romanse.

RAK
Kada je Mesec u Jarac postajete veoma zahtevni u partnerskim odnosima, sve mora da bude po vašem a imate utisak da je upravo obrnuta situacija. Ako ste u vezi sa vodenim znakom bićete mnogo popustljiviji. S druge strane, ne želite da vam niko dosađuje poslovnim predlozima koji vam nikako ne odgovaraju.

LAV
Uzdržani ste i nedovoljno motivisani da se energičnije postavite prema problemima koje ima nek ko vam je inače drag. Nemojte se previše nervirati ako vam se partner bude suprotstavljao u vezi sa nečim veoma bitnim. Moguće da se radi o nekadašnjem partneru s kojim niste nikada raščistili neka pitanja iz prošlosti.

DEVICA
Možete očekivati ponudu za izlazak od nekoga ko vam je oduvek bio veoma drag i u koga imate veliko povrenje. Vi ste mu na neki način moguće i desna ruka u poslu. Ako vam se jave Rak ili neka Škorpija, budite sigurni da je njegov predlog u vezi sa nastavkom veze prilično nesiguran ili se u njega ne možete pouzdati.Dobro se slažete sa zemljanim znacima koji imaju razumevanje za vas.

VAGA
Mars i dalje ide direktnim hodom preko vašeg znaka donoseći želju za dobrom komunikacijom. Pokazujete razumevanje za Ovna, Lava, Vodoliju ili Blizance. Ako ste u vezi sa drugom Vagom ona verovatno želi da po svaku cenu bude dominantana. Pošto ste i sami takvi ali na fini način, učinite sve da bi odnosi bili harmonični. Slobodne Vage mogu očekivati poziv od Lava.

ŠKORPIJA
Komunikacija sa Rakom, Škorpijom ili Jarcem može biti posebno veoma dobra, naročito ako ste vi stariji ili ako ste dugo u vezi. Pazite kakve poruke kome šaljete da ne pošaljtete pogrešnoj osobi, naročito Ribama ili Raku nešto što je namenjeno Jarcu ili nekoj drugoj Škorpiji. Ne ulazite u raspravu sa Ovnom ili Vagom. Dobijate poziv da se sretenete sa Ribama.

STRELAC
Dan bi mogao biti pun napetosti ako imate mnogo nerščišćenih odnosa, posebno ako ste u vezi sa jednom prilično komplikovanom osobom.Neki zemljani znak vam može pomoći da se stabilizuijete ako budete spremni na neke ustupke. Verujete da vam je naklonjen Lav. Slobodni Strelci se nadaju susretu sa Ovnom ili Vodolijom.

JARAC
Imate veoma naglašenu potrebu za dobrom komunikacijom posebno sa onima sa kojima ste nekada bili u emotivnoj vezi bez obzira o kome se radi.Međutim, što ste bliskiji s nekim, to vam je danas teže da se sa tom osobom razumete. Ne insistirajte na dijalogu.Ne uspevate da se postavite kako treba prema Vodoliji koja postavlja velike zahteve.

VODOLIJA

Mesec u Jarcu vas čini previše nervoznim i nespremnim da se prilagodite zahtevima drugih, prilično ste samovoljni i nemate mnogo entuzijazma kada je posao u pitanju. Jedino bi vam odgovarao posao sa strancima. Mogli biste sresti nekoga ko će vam dati konkretnu ponudu.Izbegavajte tajne veze.

RIBE

Relativno miran dan, posebno kada su u pitanju emotivni odnosi, naročito ako budete izbegavali nepotrebne rasprave sa vatrenim znacima, bez obzira da li se radi o članovima porodice, stalnom partneru ili bliskom prijatelju. Ipak, niste spremni da se previše angažujete ni oko koga, ili postavljate svoje uslove.

Izvor: astrozenit

Slični članciMore from author

Ostavite komentar

Your email address will not be published.