Pozorište na Terazijama odbilo Anu Kokić

0

Pevačici je postalo nezamislivo da peva bez dobre koreografije, pa je želela da se oproba u mjuziklu u pozorištu na Terazijama. Međutim, oni su je odbili.

SCENA – Ani je postalo nezamislivo pevanje bez plesne koreografije i specijalno osmišljenog scenskog nastupa. Mjuzikl kao forma bi joj pružio mogućnost da se predstavi u tom svetlu, a pozorišna kuća sa Terazija joj se učinila kao idealno mesto da to realizuje, pogotovo što ima nekoliko prijatelja i saradnika koji su tamo zaposleni.

– Volela bih da mi se pruži prilika da igram u mjuziklu, i to bih uradila sa ogromnim zadovoljstvom i uživanjem – rekala je Ana za “24 sata”.

Milan Gromilić, koreograf pozorišta na Terazijama koji je radio sa Anom tokom humanitarnog šou-programa, smatra da ona ima potencijal za mjuzikl.

– Ana bi mogla uz maksimalno posvećenje i veliki trud da uspe u mjuziklu. Nije ništa čudno da neko ko nije glumac bude angažovan za mjuzikl, a to se dešavalo i na čuvenom Brodveju. Izuzetno je kompleksno igrati u mjuziklu jer to istovremeno zahteva angažovanost celog bića, tela i uma. Treba igrati i kroz muziku se izražavati, da bi to bio dobar pozorišni komad – rekao nam je Milan Gromilić.

Umetnički direktor Pozorišta na Terazijama Željko Jovanović odbija mogućnost Aninog angažovanja u njihovoj kući.

– Do mene jeste došla ta informacija. Ipak, nemoguće je da Ana igra u našem mjuziklu. Mi angažujemo profesionalne glumce preko audicija – rekao je Jovanović, ostavivši mogućnost da Kokićeva možda može da bude angažovana u mjuziklu nekog drugog pozorišta.

Izvor: 24sata

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.