Šok i neverica: Činjenice o prevari za koje niste znali

Čak 15 odsto udatih žena ne libi se da prevari svog supruga, a brojkom se ne mogu pohvaliti ni muškarci pa je tako čak 25 posto oženjenih muškaraca prevarilo suprugu.

Čini se kako su bračne prevare prilično popularne, a blago rečeno, šokantan je podatak kako Ashley Madison, internet stranica za upoznavanje bračnih preljubnika ima više od 23 miliona korisnika.

Možda će vas i šokirati podatak kako je čak tri odsto dece nastalo u vezama u kojima je neko varao, a čak 60 posto onih koji varaju sigurno je da ih partner ili partnerka nikada neće otkriti.

Čak 68 posto žena priznaje kako bi varale kada bi bile sigurne da nikada neće biti otkrivene. Preljuba izgleda ne narušava dobre bračne odnose pa tako 52 posto onih koji varaju kaže kako ima jako srećan brak.

Novac i u ovom segmentu igra važnu ulogu pa tako bogati muškarci češće varaju od siromašnijih, a tu je i ljubav, pa se tako 57 posto žena koje varaju zaljubi u svog ljubavnika.

Za prevaru bi vas mogli i kazniti, jer je zakonom zabranjena u čak 23 savezne države SAD-a, a neverstvo u 17 posto slučajeva završi razvodom. Ali nije to tako strašno, jer se čak 10 posto preljubnika na kraju i venča i živi srećno do kraja života.

Izvor: 24sata

Pogledajte još