Seve pritiska kredit od 800.000 evra pa lovi hrvatskog biznismena?!

0

Hrvatsku pevačicu Severinu Vučković, koja se bori za starateljstvo nad sinom Aleksandra sa srpskim biznismenom Milanom Popovićem, pritiska kredit kod banke od 800.000 evra pa se, kako se šuška, intenzivno počela zanimati za hrvatskog biznismena Luku Rajića, koji iza sebe ima neuspeo brak s Bornom Rajić i troje zajedničke dece.

Naime, Severina je u poslednjih desetak godina podizanjem tri velika kredita za kupovinu dva luksuzna stana i jedne kuću na moru zapala u “dužničku krizu”. Seve je 5. juna 2002. godine podigla kredit kod banke i kupila luksuzni stan na Bijeničkoj cesti od 195 kvadratnih metara. Takođe, Severina je kupila još jedan stan u njenom rodnom Splitu na Mejama i još jednu kuću na moru. Što se kuće tiče ostaje dilema da li je reč o vili u Ičićima kraj Opatije bajne koju je popularna pevačica gradila zajedno sa svojim bivšim dečkom Slavkom Šainovićem a koja je i prodata, kad je pukla veza među njima.

Milan Popović je nedavno ponudio Severini otplatu kredita za stan, navodno reč je o dva stana i jednoj kući, od 800.000 evra i alimentacije od 10.000 evra, sve dok se njihov sin Aleksandar školuje. Severina je tu ponudu odbila, jer je, navodno, od srpskog kralja bakra očekivala mnogo više, možda čak četiri milona evra. Severina ovu informaciju nikada nije demantovala iako je demantovala da nije nezadovoljna visinom alimentacije koju mora da dobije od Popovića. Stoga je Severinin menadžer Tomislav Petrović najavio tužbu protiv Tanje Votehovski, predstavnice za medije Milana Popovića. Mediji su, naime, preneli da je Severina nezadovoljna što je sud odredio 1.000 evra alimentacije umesto 10.000 koliko je do sada dobijala od Milana Popovića.

Činjenica je da je Severina pre desetak godina kupila luksuzni stan od skoro 200 kvadratnih metara u Zagrebu na Bijeničkoj cesti i da je za njega podigla kredit kod banke. A možda će i na čistac izaći i puna istina o stvarnim razlozima Severininog i Popovićevog razlaza i da li je pevačici u toj vezi bio važan samo novac i materijalna dobit, a sve ostalo su samo priče za naivno zaljubljene. U tom kontekstu, sve se više proteže priča kako se Severina intenzivno počela zanimati za hrvatskog tajkuna Luku Rajića, koji iza sebe, takođe ima, neuspeo brak s Bornom Rajić i troje zajedničke dece.

Možda Severina svoju vezu sa srpskim tajkunom Milanom Popovićem upoređuje s nekadašnjom ljubavnom bajkom između Borne i Luke Rajića, s tom razlikom da je bivša Rajićeva supruga iz te bračne zajednice izašla kao bogata, a Seve s teretom kredita od 800.000 evra.

Kurir

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.