Brutalno ubila partnerku jer ju je prevarila sa muškarcem!

Marina Stojilović je posle zločina pokušala da sakrije svoje tragove: brisala je krv s poda, kao i bravu pošto je izašla iz stana.

Policija je juče uhapsila Marinu Stojilović (50) i osumnjičila je za ovaj zločin, koji se dogodio 8. decembra u žrtvinom stanu na Banjici, a osumnjičena je uhapšena juče. Marina Stojilović je prijataljicu zaklala jer joj se nije sviđalo što se Zorica bavila prostitucijom i što je za klijente imala muškarce.

Telo ubijene otkriveno je deset dana posle zločina u stanu koji je ona tri meseca ranije iznajmila na Bulevaru oslobođenja broj 68. Policija je upala unutra na poziv komšija koji su osetili smrad, a zatim pozvali vlasnicu stana.

- Ubijena je bila u donjem vešu, na podu pored ulaznih vrata stana. Krvi je bila svuda. I po zidovima. Videla se rana na vratu, a okolo su bili delovi pokidane odeće, koji su ukazivali na tuču. Telo je odmah poslato na obdukciju, kojom je utvrđeno da je preklana nožem, kao i da imala modrice - kaže izvor „Blica“.

Istraga koja je usledila dovela je do šokantnih otkrića. Zorica se bavila prostitucijom, a do klijenata je dolazila dajući oglase. Klijente je primala u svoj stan, a usluge je naplaćivala po satu. Zato je prva sumnja bila da je Zoricu ubio neko od klijenata, a možda i makro za koga je radila.

Marina i Zorica, kako se otkrilo dalje, bile su u vezi koja je bila više od prijateljske.

- Zorica i Marina su bile u ljubavnoj vezi. Marini je verovatno smetalo što je Zorica imala seksualne odnose s muškarcima i zbog toga je izbila svađa koja je dovela do tragičnog ishoda. Osumnjičena Marina je uhapšena juče u svom stanu u Beogradu i privedena je na saslušanje kod tužioca.

Kako saznaje „Blic“, osumnjičena je psihijatrijski pacijent i na terapiji je lekovima. Ubijena Zorica Ilić je iza sebe ostavila ćerku koja živi u Pančevu i sestru.

Zorica je bila čudna
- Zorica mi je bila čudna. Često su kod nje dolazili muškarci i čula se galama. Bilo mi je sve to sumnjivo. Stalno je dolazila kasno uveče, ali nisam htela da pričam komšijama o tome. Sad vidim da sam s pravom bila sumnjičava - kaže komšinica iz zgrade na Banjici gde je počinjen zločin.

Izvor: Blic

Pogledajte još