Dragan Đurić odlazi iz Partizana!

On je svoju odluku već saopštio najbližim saradnicima, a ta informacija će biti obelodanjena u narednih nekoliko dana, kad bi trebalo da se održi sastanak Upravnog odbora.

Najuže rukovodstvo crno-belih, koje čini takozvani Sekretarijat, juče je zasedalo u Humskoj i razgovaralo o ovome, mada niko o tome ne želi javno da govori. Štaviše, sve izgovoreno, makar i nezvanično, svodi se na uvijenu formu, po kojoj niko od njih nije želeo da poteže pitanje Đurićeve smene, već su očekivali da se on sam dotakne tog pitanja.

" Dragan Đurić je nedavno izašao iz pritvora i trebalo je da prođe određeno vreme kako bismo konkretno počeli da pričamo o aktuelnim temama. Niko od nas nije želeo da poteže temu njegovog odlaska iz kluba, već smo čekali da on to sam spomene, jer smatramo da je tako najpoštenije" kaže sagovornik Kurira, ne želeći da potvrdi, ali ni da demantuje da se o tome pričalo baš juče.

Đurić je u utorak uveče na stadionu razgovarao s grupom navijača Partizana, a po sopstvenom priznaju, više se uopšte ne meša u pitanja vezana za prelazni rok i odlazak igrača, pa sve ukazuje da uskoro odlazi iz Humske.

Pogledajte još