Dragan Đurić odlazi iz Partizana!

0

Fudbalski klub Partizan uskoro će ostati bez predsednika, budući da je prvi čovek kluba Dragan Đurić odlučio da se povuče.

On je svoju odluku već saopštio najbližim saradnicima, a ta informacija će biti obelodanjena u narednih nekoliko dana, kad bi trebalo da se održi sastanak Upravnog odbora.

Najuže rukovodstvo crno-belih, koje čini takozvani Sekretarijat, juče je zasedalo u Humskoj i razgovaralo o ovome, mada niko o tome ne želi javno da govori. Štaviše, sve izgovoreno, makar i nezvanično, svodi se na uvijenu formu, po kojoj niko od njih nije želeo da poteže pitanje Đurićeve smene, već su očekivali da se on sam dotakne tog pitanja.

” Dragan Đurić je nedavno izašao iz pritvora i trebalo je da prođe određeno vreme kako bismo konkretno počeli da pričamo o aktuelnim temama. Niko od nas nije želeo da poteže temu njegovog odlaska iz kluba, već smo čekali da on to sam spomene, jer smatramo da je tako najpoštenije” kaže sagovornik Kurira, ne želeći da potvrdi, ali ni da demantuje da se o tome pričalo baš juče.

Đurić je u utorak uveče na stadionu razgovarao s grupom navijača Partizana, a po sopstvenom priznaju, više se uopšte ne meša u pitanja vezana za prelazni rok i odlazak igrača, pa sve ukazuje da uskoro odlazi iz Humske.

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.