Brat Leonarda Dikaprija uhapšen zbog droge

Prema izveštajima portala „Radaronline“, Adam je uhapšen na osnovu dve poternice, zbog posedovanja droge i krađe, a koje je izdala policija u Los Anđelesu. Protiv njega je ranije podneta prijava za uznemiravanje.

Ako bude osuđen, preti mu višegodišnja kazna zatvora. Adam i Leonardo su zajedno odrasli. On je osamdesetih godina glumio u TV seriji „Galaktika“, što je kod tada mladog Leonarda učvrstilo odluku da želi da se bavi glumom. Anonimni izvori tvrde da Adam i Leonardo poslednjih godina uopšte nisu bili u kontaktu nakon žestoke svađe.

Leonardova majka Pegi se udala sa Adamovog oca kada je zvezda filmova „Titanik“ i „Plaža“ imao samo godinu dana. Pre nekoliko godina, Adam je bio nakratko priveden u policiju zbog napada na jednog paparaca koji je uznemiravao njegovog brata Leonarda. Optužnica u tom slučaju nikad nije podignuta.

Zanimljivo je da je pet dana ranije Adamova devojka Čeriti Mur (38) takođe uhapšena zbog sličnih prekršaja - posedovanja droge i krađe, kao i zbog zanemarivanja deteta. Njih dvoje imaju šestogodišnju ćerku Normandiju.
„Adam i Čeriti su se krili sa ćerkom u Teksasu od policije. Bili su u Dalasu. Trenutno niko u njihovoj porodici ne zna gde im je ćerka“, rekao je izvor blizak portalu.

Crne ovce u porodicama zvezda!

Brojne zvezde imaju crne ovce u svojim porodicama. Tako, na primer, glumica Riz Viderspun ima brata Džona Drapera, koji je hapšen zbog razbojništva i seksualnog uznemiravanja. Lorens Fišburn, čuveni Morfeus iz „Matriksa“, ima ćerku Montanu, koja je hapšena zbog prostitucije. Ona je koristeći slavu svog oca snimila nekoliko porno-filmova. Paris Hilton se ne diči bratom Baronom, koji je pre nekoliko godina uhapšen zbog toga što je pregazio jednog radnika na pumpi. Majkl Daglas je bio u centru pažnje javnosti kada je na jednoj dodeli nagrada javno apelovao da sud iz samice pusti njegovog sina Kamerona, koji robija zbog prodaje droge.

Izvor: Alo

Pogledajte još