BES SRPSKE ESTRADE: Gostovanje Doris i Rozge izazvalo revolt!

Među prvima se oglasila srpska evrovizijska pobednica Marija Šerifović, koja očigledno ne može da oprosti Doris izjave da nikad neće zapevati pred srpskom publikom, koje je davala posle rata na prostoru bivše Jugoslavije.

Pročitaj i:
Kome smeta Doris?

- Kako smo mi Srbi human narod! - ironična je bila Marija, sa čijim mišljenjem se složila Ana Štajdohar. Sa njenim mišljenjem se složila Ana Štajdohar.

Od svih inostranih pevača, dovodimo dva hrvatska? - zapitala se pevačica koja nastupa svakog petka u emisiji “Veče sa Ivanom Ivanovićem”.

Ni muzičar Ognjan Radivojević nije ostao imun na njihova gostovanja.

- Razumem da bismo stalno da budemo neko drugi. Ali, niko drugi ne gazi svoje! Zašto to ne iskopirati! Nemamo ženske izvođače, šta li?!

Zato što je nastupala na plejbek u programu u kojem svi ostali učesnici pevaju uživo, kritike su Rozgi uputili Nikola Rokvić i Seka Aleksić.

- Kako Rozga peva tačno, čoveče. Bravo za “lajv” - ironično je napisao pevač, u čemu mu se pridružila i koleginica Seka.


Komentarisala je Aleksićeva, a zatim je podržala prijatelja koji je prozvao takmičarku Tamaru Milanović, koja u svakoj emisiji plače.

- Ljudi koji pričaju u fazonu nja-nja-nja-njaaaaaaa. M’rš.
Ni glumac Bojan Perić nije krio revolt zbog gostovanja Jelene i Doris.

- Rozga je morala da dođe u gaćama da bi ova pesma imala kakvog-takvog smisla. Je l’ se Doris Dragović uključila video-linkom iz Splita? Pošto je, koliko se sećam, obećala da nikada neće kročiti u Beograd?! - napisao je on.

Na Jelenin račun našalio se i kreator Saša Vidić.

- Bora Drljača ima veće si*e od Rozge, a utisak ove emisije je žiri, koji sa otvorenim ustima gleda dok scenski radnici zapišavaju odozgo Jelenu - aludirao je Vidić na kišu koja je padala dok je Rozga izvodila drugu numeru.

On je isprozivao i stajling takmičara Maida Hećimovića, a ujedno je potkačio i njegovog mentora Željka Joksimovića.

- Mora da mu je mentor pozajmio ovaj šljokičavi sako, pošto nikog drugog ne poznajem ko bi nosio išta slično! - tvrdi Vidić.

Alo

Pogledajte još