Pogledajte kako izgleda Ana Mihajlovski bez šminke

Tvrdnje pojedinih medija da je operisala nos i zube, kao i da sada izgleda mnogo lepše nego ranije, isprovocirale su Anu Mihajlosvki, koja je na svom Instagram profilu objavila fotografiju bez šminke kako bi dokazala da je “i dalje ružna” kad se ne sredi i na lice ne nanese slojeve pudera.

(old_image)

Slika: Instagram

- Osam ujutru, ja kupujem mleko, kad u jednom magazinu na naslovnoj “cela operisana”… Slika – ja od pre jedno 7 godina bez šminke i slika ja sada uz pomoc šminke! Pa mačići, znate kako, to se ne zovu operacije, to se zove pre svega odrastanje jer znate tada sam imala oko 23! To se zove i rasveta, full tretman MBK produkcije, mog stiliste koji i kravu napravi na ribu, itd… Evo, sada da vidite da i dalje imam momente (prečesto) kad sam jako ružna… Sad jos imam i taj uzas kod usne! – ogorčena je voditeljka.

- I za ime boga, zubi su moji, aman neće ni jedan zubar da stavi protezu kazu “zaštitni znak”, iako ne mogu usta da zatvorim koliko su izbačeni! Tako da… Ne kakite više, niko ne izgleda kao na TV-u! Ja, eto, kad ustanem uplašim samu sebe, a sad ću prepasti i sve vas… buahahahha – napisala je ona, dok je njena koleginica Marijana Mićić čitavu situaciju okrenula na šalu!

- Treba pod hitno i te obrve da središ, vidiš da su ti nejednake – našalila se Mićićeva.

Izvor: Telegraf

Pogledajte još