Izbacila mačka na ulicu jer veruje da je gej

0

Mačak Bul postao je beskućnik kada je njegova vlasnica, nakon 7 godina zajedničkog života posumnjala da je njen ljubimac – gej. Neobična priča koja je za kratko vreme planula medijima dolazi iz grada Lafija u Nigeriji i naišla je na osudu ljubitelja životinja širom sveta.

Sredovečna i očito konzervativna žena odlučila je da mačka izbaci na ulicu sa obrazloženjem da ga je često viđala u društvu istopolnih mačaka.

Njegovo njuškanje za drugim mačorima nazvala je „neprirodno seksualno ponašanje“. Njene komšije kažu da se mačak zaista ponašao „neprikladno“, a kao esencijalni dokaz navode da „nijedno od mačića koji su se rađali svih ovih godina u komšiluku ne liči na njega“.

Vlasnica je za tamošnji uticajni list „Leadership“ izjavila da joj mačak koji pokazuje „protivprirodne sklonosti“ nije potreban i da ga može preuzeti ko god hoće. Bul je prvi mačak koji je javno okarakterisan kao gej, ali nije prvi ljubimac koji je zbog toga izbačen iz kuće.

Naime, prošle godine vlasnik iz Tenesija odveo je svog dugogodišnjeg psa u prihvatilište sa zahtevom da ga tamo eutanaziraju jer je gej. U poslednjem trenutku pojavila se razumna osoba koja je nesrećnog psa prvo spasila smrti, a zatim i udomila.

Izvor: b92

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.