Ljubavni horoskop za 31. januar

Ovan (21. mart -19. april)
Blagi stresovi ne emotivnom planu čine vezu zanimljivijom. Nije vam dosadno. Ne pitate se dokle će osoba pored vas da trpi takvo ponašanje. Niste svesni sopstvenih slabosti, pa pokušavate krivicu da svalite na okruženje. Ako nastavite tako, nećete imati na koga, jer će se prijatelji razbežati. Ipak, bitno je da će ostati neko ko vas voli.

Bik (20. april - 20. maj)
Ne propuštajte priliku da se sretnete s nekim ko je nakratko došao u vaš grad ili često svraća na vaše radno mesto, naročtio ako je Jarac.Jedan Bik ili Vaga mogu vam pomutiti račune i mogu napraviti neku vrstu intrige Moguće je da dugo niste imali prilike se sretnete s nekim koga dugo niste videli. Pruži će vam se šansa da kažete stalnom partneru ono štpo odavano želite. Ako ste slobodni, jedan Strelac, Vodolija ili Ovan žele da se sa vama sretnu.

Blizanci (21. maj - 20. jun)
Nove informacije realno deluju kao dobra prilika, ali na poslovnoj sceni iznenanda sve može da se promeni. Velike ambicije ili potreba za prikupljanjem materijalnih rezultata, ne treba da Vas navede na pogrešno ponašanje pred saradnicima. Pažljivije analizirajte ponašanje bliske osobe, važno je da redovno osluškujete nečije želje ili emotivne poruke. Moguće je da imate pogrešne pretpostavke. Sugestija: Izbegavajte neke ishitrene odluke, budite umereniji u reakcijama i ponašanju.

Rak (21. jun - 22. jul)

Pazite da ne budete previše iskreni prema nekom Raku ili Ovnu jer su upravo ovo znaci sa kojima bi trebalo da budete taktični i manje otvoreni. Osoba koja vam je draga može to pogrešno shvatiti. Ako morate da idete na put, pokušajte da to date na znanje tako da partner stekne utisak da vam je žao što ste razdvojeni, čak i ako tako ne mislite.

Lav (23. jul - 22. avgust)

Ponašate se kao da ne znate šta hoćete posebno kada je u pitanju jedan Rak koga ćete verovatno sresti u večernjim satima,i potpuno neočekivano u većem društvu.Sve što danas uradite ili kažete može biti pogrešno jer pomalo sumnjate u sebe kada je ljubav u pitanju.

Devica (23. avgust - 22. septembar)
Crni Mesec Lilit, simbol erotskih moći u astrološkoj kući partnerskih odnosa u konjukciji sa Jupiterom, donosi jake emocije, jer je podstaknut snagom Meseca u Ovnu i čini vas izuzetno sposobnim da zavedete koga god želite. Ipak, pazite se. Ako ste u stalnoj vezi ili braku, partner verovatno nije preterano srećan zbog vaše popularnosti.

Vaga (23. septembar - 22. oktobar)
Možda Vam se ne dopada nečije ponašanje, ali ne možete da promenite osnovne uslove ili određena pravila koja diktiraju Vaši saradnici. Nemojte trošiti svoju dragocenu energiju na situacije koje prolaze nedovoljno zapaženo na poslovnoj sceni. Osećate emotivnu nesigurnost, ali upornim prikrivanjem istine ostavljate pogrešan utisak na blisku osobu. Morate imati više hrabrosti u ličnom suočavanju. Sugestija: Trenutni položaj Meseca utiče na Vašu hipersenzitivnost.

Škorpija (23. oktobar - 21. novembar)
Vaše zavodničke sposobnosti mogu doći do punog izražaja naročito u vezi sa Rakom, Ovnom ili Strelcem. Ako ste rođeni početkom znaka moguće da vam se dopada osoba rođena u znaku Riba ili neka Škorpija. Niste načisto kako da se postavite prema nekom koga tretirate i kao prijatelja i kao potencijalnog partnera.

Strelac (22. novembar - 21. decembar)
Možete doživeti lep susret sa Vagom, Vodolijom na poslu ali je ta veza bi bila tajna i kratkog veka. Ako ste u dužoj vezi,imate pored sebe racionalnog partnera, zainteresovanog za biznis, koji ne pokazuje previše emocija prema vama osim na rečima. Moguće je da vas bombarduje izjavama ljubavi, bilo putem telefona, interneta,ili putem pisama.

Jarac (21. decembar - 19. januar)
Iznenadiće vas prijatni momenti udvoje s nekim ko vam je oduvek bio drag. Partner će vam dati na znanje da želid a organizuje zajedničko veče, moguće da se radi o romantičnom izlasku. Možete očakivati poziv od Bika, Raka ili Jarca. Takođe je moguća veza sa umetnikom ili vrlo kreativnom osobom. Pokušavate da se dogovorite sa osobom koja vam je draga o bitnim pitanjima. Možete lako postići skladan odnos.

Vodolija (20. januar - 18. februar)
Pod uslovom da niste sanirali nervozu, ona se može ponovo javiti, i to sa većim intenzitetom. Jedan od razloga za preosetljivost jeste porodična situacija, ali onaj ozbiljniji tiče se dugoročnog poslovnog problema. Koliko je trajao problem, toliko će vremena biti potrebno i da se reši. Čuda se ne dešavaju preko noći.

Ribe (19. februar - 20. mart)
Tranzit Meseca doneće mogućnost sagledavanja vaše situacije iz relanog ugla, naročito kada je u pitanju neko na koga ne računate i ne sanjate da će vam se javiti. Aktiviraće se vaša intuicija što je veoma bitno, posebno ako treba da donosite odluke o nekim veoma bitnim pitnjima. Nisu vam svi naklonjeni i to vas pomalo opterećuje jer vam stvara veliki psihički pritisak, posebno ako ste se nekom zamerili.

Izvor: Ljubavni horoskop.org

Pogledajte još