Pavićević: Velika je čast što sam došao u Zvezdu!

“Velika je čast i privilegija što sam došao u Crvenu zvezdu. Od sada je sve na meni, moram da se nametnem stručnom štabu, da se pokažem i da opravdam do sada ukazano veliko poverenje”, rekao je Pavićević na predstavljanju na stadionu Zvezde.

Pavićević je sporazumno raskinuo ugovor s kiparskim Anortozisom I potpisao jednoipogodišnji ugovor sa Zvezdom. On je prvo pojačanje srpskog vicešampiona u prelaznom roku.

Upitan da li je pre dolaska u Zvezdu razmišljao o finansijama, s obzirom da je situacija u klubu teška, crnogorski fudbaler je odgovorio odrečno.

“Iskren da budem, nisam razmišljao o finansijskoj strani. Siguran sam da će biti sve u redu. Dovoljan je motiv samo to da igrate za Zvezdu, to je veliki klub”, rekao je Pavićević i dodao da je pre nešto više od 15-ak dana počeo pregovore sa Zvezdom, u koju je došao preko člana UO Crvene zvezde Slaviše Kokeze.

Pavićević, koji je u Srbiji igrao za Hajduk iz Kule i Vojvodinu, rekao je da želi da pomogne Zvezdi svojim iskustvom.

“Tokom odsustva pratio sam prvenstvo i znam u kakvom je stanju srpski fudbal. Zvezda ima tim za titulu i mora da se bori za osvajanje toliko željenog trofeja. Znam da Zvezda ima manjak igrača u odbrani, želim i nadam se da ću moći da pomognem svojim iskustvom i znanjem”, rekao je Pavićević.

Pavićević, koji će nositi dres sa brojem 14, dodao je da je potpuno fizički spreman, pošto je pre šest dana odigrao poslednju takmičarsku utakmicu.

Funkcioner Crvene zvezde Blažo Radosavljević rekao je da dovođenjem Pavićevciha nije završen prelazni rok.

“Potreba za štoperskim mestom je bila velika, a mi smo dovođenjem Pavićevića dobili iskusnog i pravog igrača. Želja trenera Slaviše Stojanovića bila je da dovedemo štopera i nadam se da će se uklopiti u ekipu”, rekao je Radosavljević.

“Prelazni rok za Zvezdu nije završen, i dalje se traži pravo rešenje uz Pavićevića na štoperskom mestu. Najveća pojačanja za nas su oporavci povređenih igrača, Đorđa Rakića i Darka Lazovića”, dodao je Pavićević.

On je istakao da se “radi na izmirenju dugova” prema bivšim igračima i da će “do početka prolećnog dela biti sve u redu”.

Beta